• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin posvađao Švajcarsku! Piksi ga prati, a on "ujeo za srce" navijače - napušta brod koji tone!

Autor Dragan Šutvić

Darian Maleš će poslije igranja za Bazel izgleda preći u redove Jang bojsa.

 darian maleš odlazi iz bazela u jang bojs  Izvor: Profimedia

Mladi švajcarski reprezentativac Darian Maleš, koga želi i seniorska reprezentacija Srbije, vijest je dana u ovoj alpskoj zemlji. Maleš je prošle sezone bio najbolji fudbaler i strelac Bazela, međutim nezadovoljan nekim stvarima u "Federerovom gradu" odlučio je da prihvati ponudu rivalskog Jang bojsa, piše švajcarski tabloid "Blik".

Bazel je inače u velikim problemima i daleko je od dana dominacije pošto još od 2017. godine nisu bili prvaci Švajcarske, a prethodnu takmičarsku godinu završio je tek na petom mjestu - što je još i dobro kako su izgledali u jednom trenutku. Maleš je jedini igrač koji je ostavio pozitivan utisak, pa nakon 11 golova i 17 asistencija stiže u redove Jang bojsa, međutim još nije poznato po kojim finansijskim uslovima.

Maleš je inače fudbaler Intera iz Milana i prethodnu sezonu je proveo u Bazelu na pozajmici, pa se u Jang bojsu prvenstveno nadaju da bi mogli da isposluju isti dogovor, odnosno da ne plaćaju odmah obeštećenje za krilnog fudbalera - ako baš ne moraju pošto bi to ostavilo prostor za druga pojačanja.

Inače, Srbija već mjesecima unazad prati igre Maleša i razmišlja da ga pozove za neko od narednih okupljanja što je potvrdio i direktor reprezentacije Stevan Stojanović. "Što se tiče Maleša, mi smo još u martu konstatovali da se radi o ozbiljnom igraču. Od momka zavisi, on je taj koji treba da odluči u kojoj reprezentaciji vidi sebe u A timu, u Švajcarskoj ili Srbiji", kazao je Dika za Kurir prije nekoliko nedjelja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC