• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKA ČISTKA U JUVENTUSU! Preko noći otpisana ČETVORICA fudbalera, čeka se sastanak sa Vlahovićem

Autor Dragan Šutvić

Juventus sprovodi čistku nakon katastrofalnih izdanja.

 čistka u juventusu Izvor: Profimedia

Nakon što se pojavila informacija da Dušan Vlahović odlazi u Pari Sen Žermen, Juventus je počeo da sprovodi "tihu revoluciju" i planira da se odrekne velikog broja fudbalera ovog ljeta. Poslije tri loše sezone i odustajanja od Konferencijske lige, sad se sprema prava čistka u Juventusu tako da su četvorica igrača potpuno precrtana i čini se da u Torinu neće imati nikakve milosti, niti bilo kakvog uvažavanja starih zasluga.

Igrači kojima je saopšteno da mogu da traže nove klubove su kapiten i legenda kluba Leonardo Bonuči, potom američki vezista Veston Mekeni, bivši brazilski reprezentativac Artur Melo i nekada veliki talenat švajcarskog fudbala Denis Zakarija. Niko od njih više neće čak ni trenirati sa ekipom.

Bonući je već u 37. godini i u velikom je padu forme, prethodne sezone nije mnogo ni igrao, dok su preostala trojica otpisanih fudbalera daleko mlađi, ali ne i neophodni treneru Masimilijanu Alegriju. Mekeni je prethodnih šest mjeseci proveo na pozajmici u Lidsu sa kojim je ispao iz lige, Artur Melo je potpuno zaboravljen jer je odmah po odlasku na pozajmicu u Liverpul doživio tešku povredu, dok je Denis Zakarija igrao toplo-hladno za Čelsi.

Nadaju se u Torinu da će ubrzo neko i "doći po ove fudbalere" i da neće na kraju na silu morati da ih zadrže, a uskoro se očekuju i pojačanja kako bi "stara dama" i stala na noge na kraju. Za sada nisu bili naročito aktivni u prelaznom roku prije svega jer su čekali odluku UEFA o (ne)učestvovanju u Konferencijskoj ligi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC