• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bonući (opet) napušta Juventus: Veteran "stare dame" nije u planovima trenera - je li ovo kraj karijere?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni defanzivac spreman je da drugi put u karijeri napusti klub iz Torina.

 Leonardo Bonući Izvor: ph.FAB/Shutterstock

Leonardo Bonući u maju je najavio odlazak u penziju, a sada iz Italije stižu vijesti da će iskusni defanzivac ovog ljeta sasvim sigurno napustiti redove Juventusa. Ipak, da li to znači i kraj karijere?

Brojni mediji na Apeninima tvrde da "stada dama" namjerava da se rastane sa dugogodišnjim kapitenom, koji je već jednom napuštao klub (u sezoni 2017/18 nosio dres Milana), s obzirom na to da trener Masimilijano Alegri više ne smatra da će 36-godišnji štoper biti starter.

Iskusnom defanzivcu preostaje jedna godina ugovora, koji je vrijedan 6,5 miliona evra. Oprečne infromacije stižu iz Italije, s obzirom da pojedini mediji prenose da je klupsko rukovodstvo već obavilo razgovore sa Bonućijem, dok recimo "Gazeta delo sport" tvrdi da do sastanka dvije strane još nije došlo. Ipak, to ne mijenja činjenicu da Bonući više nije u prvim planovima trneera.

"Tutosport" je prethodnog mjeseca izvijestio da "bjankoneri" žele da prodaju Bonućija ovog ljeta, a fudbaler je reagovao na Instagramu sugerišući da ne razmatra napuštanje stadiona Alijanc.

Za sada je Njukasl povezivan sa potpisivanjem iskusnog defanzivca, ali se takođe navodi da je Andrei Pirlu, novom treneru Sampdorije, takođe interesantan ovaj veteran, kojeg bismo dogodine mogli da gledamo u Seriji B.

Bonući je ponikao u Interu, ali nije dobio pravu šansu u prvom timu. Nastupao je za Trevizo, Pizu i Bari, nakon čega je stigao u Juventus 2010. godine. Od tada je član "stare dame", s izuzetkom pomenute sezone 2017/18 kada je zbog svađe sa rukovodstvom kluba iz Torina nosio dres milanskih "rosonera".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC