• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovorio se Aleksandar Mitrović! Srbin odlazi iz Evrope, ostao je još samo jedan detalj!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji strelac u istoriji srpskog nacionalnog tima Aleksandar Mitrović prihvatio ponudu Al Hilala da bude saigrač Sergeja Milinković-Savića.

 Aleksandar Mitrović prelazi u Al Hilal Izvor: Profimedia / Darren Staples / Sportimage

Aleksandar Mitrović je veoma blizu odlaska iz Evrope! Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Milinković-Savić potpisao za Al Hilal iz Saudijske Arabije, pojavila se vijest o transferu napadača u isti klub. Prvo je djelovalo da je posao blizu realizacije, zatim da je Fulam stopirao odlazak svog najboljeg igrača, a sada o Mitru piše i ugledni Fabricio Romano.

Italijanski novinar tvrdi da je Aleksandar Mitrović dogovorio sve lične uslove oko odlaska u Saudijsku Arabiju i da je ostalo samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja. Na adresu Fulama prvo je stigla ponuda od 30 miliona evra koju su glatko odbili, ali nakon što su dobili pozitivan odgovor od srpskog napadača, Saudijci su spremni da "pojačaju" sredstva namijenjena ovom transferu.

Navodno, Fulam će uskoro dobiti bolju ponudu od Al Hilala, kako bi do kraja prelaznog roka pustio nekadašnjeg napadača Partizana da se preseli u Saudijsku Arabiju. Tamo ga već čeka saigrač iz nacionalnog tima Srbije, ali i izuzetno jaka liga u kojoj će igrati neka od najzvučnijih fudbalskih imena današnjice.

Kao prve zvijezde isticaće se Kristijano Ronaldo i Karim Benzema, a društvo će im praviti fudbaleri poput Ngolo Kantea, Marcela Brozovića, Rubena Neveša, Kalidu Kulibalija... Možda još neko stigne do kraja prelaznog roka, pošto se ovih dana čini da su Saudijci zainteresovani za sve fudbalere koji su na tržištu! 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:27
Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC