• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer liga BiH narednih pet godina na Arena Sport kanalima!

Autor Haris Krhalić

Prava za narednih pet sezona će imati Arena Sport.

 Premijer liga BiH na Arena Sport kanalima Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

U prostorijama Fudbalskog saveza BiH upriličeno je potpisivanje ugovora u vezi sa ustupanjem TV prava, prenosa i emitovanja za utakmice Premijer lige i Kupa Bosne i Hercegovine. Prava za narednih pet sezona imaće Arena Sport.

Prisutnima se obratio predsjednik FS BiH Vico Zeljković.

"Prije svega, želim da se zahvalim grupaciji Telekom Srbija i direktoru Lučiću, koji su prepoznali ono što radimo. Uspjeli smo da nastavimo partnerstvo koje smo imali u prethodne tri godine. Ovo je bitan dan za Savez jer smo uspjeli da osiguramo određena finansijska sredstva da možemo da nastavimo aktivnosti koje smo započeli. Mi smo u prethodne dvije godine direktnim investicijama uložili preko 10 miliona. Želimo da nastavimo da ulažemo, a ovo će nam omogućiti da i druge projekte za razvoj infrastrukture nastavimo. Izuzetno smo zadovoljno potpisanim ugovorom i trudićemo se da nastavimo saradnju koja je izuzetno dobra.Nama je ostalo da se potrudimo da obezbijedimo nova marketinška prava i nadam se da ćemo i to okončati uspješno kao i ovo što smo danas potpisali", rekao je Zeljković, prenosi Sport1.

Direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, rekao je na pres konferenciji da je ovo bitan događaj za TV Arena Sport.

"Ovo je za nas bitan događaj. Velika mi ja čast što sam u ime Telekom Srbije grupe potpisao ugovor. Ovo je nastavak saradnje i utakmice Premijer lige će se i dalje prenositi na TV Arena Sport. Arena svake godine postaje sve jača i jača, i ove utakmcie će se prenositi i u regionu i u čitavom svijetu. Samim tim popularnost lige će biti veća i to će doprinjeti da klubovi mogu doći do nekih novih sponzora. Po meni, Arena je dokazala u posljednjih desetak godina, posebno u posljednjih nekoliko, kvalitet koji je potreban za promociju fudbala. udite sigurni da će zahvaljujući Areni utakmice Premijer lige biti atraktivne ne samo regionu, nego i svijetu. Evo sada se širimo u Njemačku, širimo se dalje, naše kanale", rekao je Lučić koji nije mogao otkriti detalje ugovora. 

"Ugovori su poslovna tajna i ne možemo sve iznijeti. Mogu reći da je na pet godina. Mi imamo iskustva sa fudbalom, kvalitetan fudbal je na Areni, imamo ugovor sa engleskom Premier ligom, španskom ligom. Većina Saveza pravi ugovor na pet do šest godina, što je dobro i za Savez i za onoga ko organizuje prenos jer može da uloži u kvalitetan prenos. Iz poslovnih tajni ne možemo govoriti o ciframa, ali da ugovor je povoljniji, cijena je veća, i mislim da je to povoljno za Savez jer može da uloži u svoj razvoj", dodao je Lučić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC