• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVEĆI TRANSFER LJETA "PUCA" ZBOG INSAJDERA: Lajpcig poludio na Siti, u sve umešan najpoznatiji novinar

Posao vrijedan preko 100 miliona evra mogao bi da propadne jer je ranije nego što je trebalo objavljeno da će Joško Gvardiol pojačati Mančester siti.

 Transfer Joška Gvardiola pred pucanjem Izvor: Profimedia/Jan Woitas/dpa

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol bio je viđen kao novo pojačanje Mančester sitija pošto je navodno sve bilo dogovoreno oko transfera vrijednog 105 miliona evra, međutim sada je posao "pred pucanjem". Italijanski novinar Fabricio Romano objavio je informaciju da je problem nastao zbog toga što je procurila informacija oko transfera, a interesantno je da je baš najpoznatiji insajder zapravo objavio.

Naravno, ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju, posebno jer se dvije strane koje pregovaraju uglavnom trude da ne saopštavaju "insajderima" da je išta dogovoreno - dok zaista nije tako. Ili, ako žele da ubrzaju... Čini se da su u Mančester sitiju ovoga puta potcijenili Lajpcig i zbog toga bi njemački klub sada mogao potpuno da se povuče iz pregovora.

Prethodno je Mančester siti postigao dogovor sa Joškom Gvardiolom oko ličnih uslova i ostalo je bilo još samo da se plati zadata suma novca Lajpcigu, međutim čini se da "bikovi" nisu željeli tek tako da popuste oko devetocifrene brojke. Sve vrijeme se pričalo o transferu vrijednom preko 100 miliona evra, što bi učinilo Gvardiola najskupljim defanzivcem u istoriji fudbala, ali sada bi lako to moglo da se završi samo na nedogovorenom poslu.

Podsjetimo, Joško Gvardiol je prešao u Lajpcig iz Dinama za oko 20 miliona evra, a zagrebački klub ima pravo na još 20 odsto od naredne njegove prodaje. To znači da bi i "modri" mogli da ostanu bez planiranih 20 miliona evra, što bi bio ogroman udarac za njih jer su planirali taj novac ovog ljeta.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:16
Luka Modrić i Alesandro Del Pjero
Izvor: Instagram/alessandrodelpiero
Izvor: Instagram/alessandrodelpiero

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC