• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Elvira Koljića dobio otkaz zato što je baksuz! Smijenjen poslije dva meča, a predsjednik šokirao izjavom

Eugen Nagoj je vodio ekipu na dva meča, ostvario pobjedu i poraz, a zatim dobio otkaz u Univerzitatei iz Krajove.

 Trener Elvira Koljića dobio otkaz jer je baksuz Izvor: Youtube/Alex Vîrtosu/printscreen

Nevjerovatna situacija dogodila se u Rumuniji, gdje je trener Eugen Nagoj (55) dobio otkaz jer predsjednik kluba smatra da je baksuz!

Prvi čovjek Univerzitatee iz Krajove Adrijan Andriciraskinuo je saradnju sa iskusnim stručnjakom, a kao opravdanje za taj potez naveo je da doskorašnji šef stručnog štaba donosi lošu sreću klubu.

"Otpušten je jer donosi lošu sreću ekipi", kratko je rekao Andrici, prije nego što se na društvenim mrežama oglasio klub. U zvaničnom saopštenju navodi se da je do raskida saradnje nakon samo dvije utakmice u novoj sezoni došlo sporazumno, pa ostaje da se vidi da li je predsjednik kluba, za koji nastupa povremeni bh. reprezentativac Elvir Koljić, samo želio da bude teatralan ili stvarno Nagoja smatra za baksuza.

Inače, početak sezone uopšte nije bio loš za Univerzitateu. U prva dva kola rumunskog prvenstva ostvarili su pobjedu i poraz, pa ostaje nejasno zbog čega je odluka donesena ovako brzo. Navodno, razlog bi mogao da bude kontroverzni trener Mariuš Šumudika - koji je šou pravio i u oba meča protiv Crvene zvezde kao šef struke u Klužu - i njegov mig da je spreman da preuzme ekipu iz Krajove.

Dok u Rumuniji ta saga bude centralna tema, Nagoj će morati da traži dalje. Iskusni trener koji je radio u brojnim klubovima pokušaće da nađe novi klub i u njemu se zadrži više od šest mjeseci, koliko je proveo na klupi Univerzitatee. U tom periodu je vodio tim na 21 meču, uz učinak od devet pobjeda i po šest remija i poraza.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC