• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVOTNA DRAMA VANDE NARE! Sumnja na leukemiju, Ikardi hoće da ostavi fudbal: "Umrijeću, a neće mi reći"

Autor Milutin Vujičić

Vanda Nara i dalje nije dobila od ljekara zvaničnu potvrdu da ima leukemiju, ali sumnja na zloćudnu bolest i zato je cijela porodica trenutno razrušena.

 Vanda Nara bolesna Mauro Ikardi hoće da ostavi fudbal Izvor: Instagram/printskrin/wanda_nara

Argentinski mediji nedavno su objavili potresnu informaciju da Vanda Nara, supruga fudbalera Maura Ikardija, boluje od leukemije. U međuvremenu Vanda se oglasila i potvrdila da zaista ima zdravstvene probleme, ali da i joj doktori i dalje zvanično ne govore da li je u pitanju leukemija, pa prethodni nedjelja ova porodica prolazi kroz pakao.

Kako navode mediji u Argentini, najviše se uplašio Ikardi, po saopštavanju loših vijesti odmah je mislio na najgori scenario, međutim poslije razgovora sa suprugom i prijateljima, shvatio je da treba da stane u nju i sada je uvjeren da će pobijediti opaku bolest. Ona je inače napustila Argentinu i došla kod supruga u Istanbul, pa je tako gledala i meč Galatasaraja i Žalgirisa (1:0) u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iako Ikardija nije bilo na terenu.

"Mauro Ikardi je htio da završi karijeru, moja sestra Zaira se vratila s odmora, majke je ležala na zemlji, djeca su mi plakala... Sve se raspalo", ispričala je Vanda Nara za tamošnje medije: "Prvo su mi prišle medicinske sestre i uplakane me zagrlile. Umrijeću, a oni neće da mi kažu. Bojim se jer ne znam šta se dešava".

Za sada, Vanda Nara ubjeđuje Ikardija da ne ostavlja fudbal i da može još mnogo toga da mu ponudi, posebno jer je njegova prethodna sezona u Galatasaraju bila uspješna. Postigao je 22 gola i upisao još sedam asistencija u prvenstvu Turske, nakon čega su ga otkupili za 10 miliona evra od Pari Sen Žermena. Prethodno je bio nesrećan u Parizu i nije bio projektovan za prvog napadača što ga je poremetilo na profesionalnom, ali i na privatnom planu.

Pričalo se da je prevario Vandu Naru i da je zbog toga supruga, ujedno i agentkinja, željela da ga ostavi, ali nakon višemjesečne drame došlo je do pomirenja, dok su sada zajedno i u najvećoj mogućoj borbi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:23
PERVERZNA VANDA OPET DIVLJA! Prsata plavuša POTPUNO GOLA pravila šou u plićaku! Vreli snimak podelila s MILIONIMA ljudi
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC