• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt - Mitrović ipak ide u Saudijsku Arabiju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aleksandar Mitrović bi mogao da ipak ne zaigra za Fulam u novoj sezoni Premijer lige!

 Al ilal došao u englesku po Aleksandra Mitrovića Izvor: Profimedia

Novi preokret, Al Hilal je opet krenuo po Aleksandra Mitrovića! Taman što se smirila bura oko njegovog transfera i želje da napusti Fulam, taman što je trener Marko Silva istakao da je srpski napadač spreman da vodi Fulam u novoj sezoni, Arapi su se opet pojavili. 

Klub koji se već za veliki novac pojačao Sergejem Milinković-Savićem sada već neko vrijeme pokušava da dovede korpulentnog špica iz Smedereva. Fulam je odbio sve dosadašnje ponude, ali prema navodima englekih medija sada je Al Hilal ponovo u Londonu i opet pokušavaju da dovedu rekordera reprezentacije Srbije. 

Navodno je Mitrović sa svoje strane sve dogovorio i ugovor po kome bi on za tri sezone dobio 75.000.000 evra je dogovoren, ali problem pravi samo Fulam koji ne želi da pusti svog najboljeg strijelca u istoriji. Ipak, timu iz Saudijske Arabije novca ne fali i sada su navodno riješili da se iz Londona ne vraćaju bez Mitrovića. Prva ponuda od 30.000.000 evra je glatko odbijena, pa zatim i ona od 50.000.000. Navodno je traženo 60.000.000, a moguće je da su sada u Al Hilalu riješili da to plate.

Mitrović je u Fulam stigao u februaru 2018. godine i na 205 utakmica je za sada postigao 111 golova. Fulam može da ga proda pošto su uspjeli da nađu vrlo jeftinu zamjenu u međuvremenu i potpisali su Meksikanca Raula Himeneza. Ove vesti dolaze samo nekoliko sati pred poćetak nove premijerligaške sezone za Mitrovića i Fulam. U subotu od 16 časova oni igraju prvo kolo sa Evertonom u Liverpulu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC