• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao snimak ubice - visok je, krupan... Hrvate raspoređuju u 16 zatvora u Grčkoj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pronađen je ubica Grka Mihalisa Kucurisa, koji je stradao tokom sukoba huligana u Atini.

 Grčka policija ima snimak ubice navijača AEK-a Izvor: Profimedia

Grčka policija detaljno je istraživala svaki djelić slagalice koja je prethodila ubistvu Grka Mihalisa Kucurisa, navijača AEK-a, koji je nesrećno nastradao u noći upada navijača Dinama iz Zagreba u Atinu. Klupko se polako odmotava i grčki mediji otkrivaju da postoji snimak trenutka ubadanja mladića, pa je policija na osnovu toga saznala ko je kriv za krvavi čin i kako je nesrećnom mladiću oduzet život.

Aktivna istraga počela je odmah nakon suzbijanja nereda, a tokom akcije uhapšeno je više od 100 osoba od kojih je 13 osumnjičeno za ubistvo, među kojima je bio i državljanin Albanije. Kako trenutno stoje stvari, grčka policija ima snimak napada na Grka gdje se jasno vidi da je napadač visok i mišićav, te navode da je samo pitanje vremena kada će objaviti ime počinioca, prenosi grčki newsbomb.gr. 

Adovkat Vasilis Nulezas rekao je da grčka policija može na osnovu video-snimka čak i za jedan dan da otkrije ko je ubio grčkog navijača. "Ne mogu da mu razaznaju crte lica, ali čini se da je visok i prilično krupan čovjek", naveo je branilac, a prenio "Newsit"

Infomaciju o tome da postoji snimak ubistva otkrio je navodno jedan od advokata koji brane navijače Dinama. Prema pisanju grčkih medija, "Bed blu bojsi" biće razmještene u 16 zatvora u Grčkoj. U toku nedjelje je navodno izdat 41 nalog za hapšenje i očekuje se da će 41 navijač biti raspoređen u zatvor Avlonu, Koridalos...

Na snimku se vidi napad hrvatskih huligana koji su naoružani krenuli u napad na navijače AEK-a. Sa sobom su nosili palice, noževe, baklje, Molotovljevi kokteli... Nakon toga, navijači su uspjeli da se riješe oružja, čak i noža kojim je izvršeno ubistvo. Podsjećamo da je UEFA bila svjesna rizika ove utakmice, pa je tako zabranila dolazak gostujućih navijača u Atinu i Zagreb ali su Hrvati to zanemarili. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC