• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter ipak dovodi igrača na "IĆ": Lazar "otpao", stiže Marko!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lazar Samardžić bio je na pragu prelaska na "Đuzepe Meacu", ali se transfer izjalovio, pa su se "nerazuri" okrenuli drugim rješenjima.

 Marko Arnautović, Bolonja Izvor: EPA/ELISABETTA BARACCHI/ANSA

Čini se da ovog ljeta Lazar Samardžić neće pojačati Inter, ali to ne znači da će "nerazuri" ostati bez novajlije čije prezime se završava na IĆ.

Naime, prema izvještajima iz Italije, Inter je postigao dogovor sa Bolonjom vrijedan 10 miliona evra za Marka Arnautovića.

"Skaj Sport Italija" tvrdi da su se ovog popodneva dva kluba usaglasila po pitanju transfera i da će Arnautović biti u Milanu ili večeras ili sutra ujutru radi ljekarskog pregleda. Vjeruje se da "paket" od 10 miliona evra uključuje bar garantovanih miliona evra, plus bonuse vezane za nastupe 34-godišnjeg austrijskog reprezentativca.

Njegova plata se procejnjuje na dva miliona evra godišnje uključujući bonuse, uz ugovor na dvije godine.

Ovo je izazvalo poprilično iznenađenje među navijačima Intera, posebno nakon ljeta koje su proveli u potrazi za znatno mlađim metama. Navodno je ovo dio šire strategije koja se takođe morala promijeniti sada kada se sezona brzo približava.

Fudbaler Porta Medhi Taremi koštao bi 30 miliona evra, a Arsenal je tražio 50 miliona evra za Folarina Baloguna, pa Arnautović ostaje relativno jeftina alternativa, čak i uprkos njegovim godinama.

Takođe, ovo možda nije kraj ljetnog prelaznog roka, jer je Hoakin Korea i dalje na tržištu nakon što je inicijalno odbio ponude iz Saudijske Arabije.

Njegova prodaja bi omogućila Interu da sa strane izdvoji dodatnih 10-15 miliona evra za investiranje u defanzivca, kao što su Merih Demiral iz Atalante, Jafet Tanganga iz Totenhema i Takehiro Tomijasu iz Arsenala.

S obzirom na to da Demiral nije dio planova Atalante, moguća je pozajmica sa opcijom otkupa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC