• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvate dočekali Grobari i ćirilica! Cijeli stadion skandirao "Srbija, Srbija" (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ovako je hrvatski velikan dočekan u Grčkoj!

 Navijači Partizana i transparenti na ćirilici pred meč PAOK - Hajduk Izvor: Profimedia

Navijači grčkog kluba PAOK napravili su vatrenu atmosferu na utakmici protiv Hajduka iz Splita, uoči revanša 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Istakli su transparent "I pape i dida volili su di*da", sa aluzijom na transparent Hajdukovih navijača: "I pape i dida bili su Torcida".

Taj transparent bio je istaknut na tribini na kojoj su organizovani navijači solunskog kluba, a predstavnici hrvatskog kluba i mediji iz te zemlje bili su šokirani kada su vidjeli da su navijači Partizana ušli na stazu i došli u krug travnjaka.

Izvor: Slobodna dalmacija

"Ušli su na tartan stazu stadiona, pa su se fotografisali sa transparentom. Nestvarne scene u Solunu, da se navijači puštaju kroz ogradu, u krug travnjaka, a zbog fotografisanja uz poruku takvog sadržaja", objavila je "Slobodna Dalmacija".

Navijači PAOK-a i Partizana su tradicionalno u bratskim odnosima, a uoči današnjeg meča istakli su i srpsku zastavu, nosili majice sa natpisom "Belgrade hooligans", a bilo je i skandiranja na račun crno-bijelih iz Srbije. Takođe, vrijeđan je i hrvatski fudbaler Marko Livaja, inače reprezentativac te zemlje i najbolji igrač Hajduka.

I ovaj meč protiče uz dosta tenzije, kao i prvi susret dva tima prošle nedelje, na kojem su navijači Hajduka istakli transparent o "Oluji", akciji tokom koje je proterano 250.000 Srba iz Hrvatske.

Izvor: Profimedia/CROPIX/Bozidar Vukicevic

Navijači grčkog kluba, zajedno sa srpskim prijateljima iz Beograda, ovako su ih dočekali u četvrtak na stadionu "Tumba" u Solunu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC