• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmarova djevojka roni suze zbog odlaska u Saudijsku Arabiju (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bruna Bjankari nije planirala da Pariz zamijeni Rijadom, ali zbog Nejmara će to morati.

 Bruna Bjankari plače zbog Nejmara i Saudijske Arabije Izvor: Instagram/brunabiancardi/printscreen

Pari Sen Žermen je zadovoljan, u Al Hilalu su presrećni, Nejmar kaže da je srećan, samo lijepa Bruna plače! Brazilski superstar je napravio još jedan veliki transfer u karijeri i prešao je iz PSŽ-a u Al Hilal za 90.000.000 evra, a to je teško palo njegovoj partnerki.

Lijepa Bruna Bjankardi nije dobro podnijela odlazak svog dečka u Aziju i snimljena je kako plače dok ga ispraća na aerodrom! U Saudijsku Arabiju su do sada otišli Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Sergej Milinković-Savić, Marcelo Brozović i mnogi superstarovi, a za njima se zaputio i problematični Brazilac. 

Bruna Bjankardi je njegova dugogodišnja ljubav, mada je njihova veza vrlo burna. Raskidali su mnogo puta, imali su puno uspona i padova, ali otkako je zatrudnia sa njima ponovo su zajedno. Pogledajte kako ona izgleda:

Bruna je manekenka i influenserka i ima ogroman broj pratilaca na instagramu. Ipak izgleda da će ona moći da otputuje u Saudijsku Arabiju sa svojim izabranikom. Tako vladaju šerijatski zakoni i samo vjenčanim parovima je dozvoljeno da žive zajedno. 

Kristijano Ronaldo je zatražio posebnu dozvolu kako bi Georgina Rodrigez mogla da se useli sa njim i naravno da je dobio, a vjerovatno će i Nejmar probati da u okviru svog nevjerovatnog ugovora ispregovara nešto slično. Pogledajte kako se Bruna oprostila od Nejmara:

Ova 29-godišnja ljepotica neutješno plače dok se oprašta od prijateljica, a Brazilki je očigledno i pored svog luksuza u kome će živjeti teško pao odlazak. Nejmar je u Rijad doputovao sa Brunom, ali i sa sinom iz prethodne veze Davidom Lukom. Nejmar će u Al Hilalu godišnje dobijati 100.000.000 evra, a živježe u kući sa 25 soba, dobiće nekoliko luksuznih automobila...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC