• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITROVIĆ OTIŠAO U SAUDIJSKU ARABIJU! Cijeli transfer vrijedan 125.000.000€, svi detalji ugovora

Pročitajte sve detalje ugovora Aleksandra Mitrovića u Saudijskoj Arabiji gdje će igrati sa Nejmarom, Sergejem i drugima...

 Aleksandar Mitrović ide u Al Hilal Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović prelazi u Al Hilal iz Saudijske Arabije, potvrdio je najpoznatiji fudbalski "insajder" Fabricio Romano.

Dugo je Fulam odolijevao, ali nakon što je Mitrović danas izostao iz tima za duel sa Brentforom - nezvanično zbog povrede - stigla je potvrda da su na "Krejven kotidžu" prihvatili ponudu od 50 miliona evra. Na taj način, Mitrović će se u Al Hilalu pridružiti saigraču iz reprezentacije Srbije Sergeju Milinković-Saviću, Nejmaru, Rubenu Nevešu...

Mitrović potpisuje ugovor do 2026. godine, a prema informacijama koje su ranije objavljene - Mitrović će zarađivati 25 miliona evra godišnje. U pitanju je neto iznos, što će reći da će čak 75 miliona evra leći na njegov račun u naredne tri sezone, pod uslovom da ne promijeni sredinu. Ukupno, čitav posao je vrijedan 125 miliona evra!

Na taj način, Aleksandar Mitrović zajedno sa Sergejem Milinković-Savićem postaje najplaćeniji srpski fudbaler, kao i jedan od najbolje plaćenih srpskih sportista. S obzirom na to šta je nedavno ispričao u podkastu "Alesto", jasno je da je Mitrović osjetio da je dužan da se zahvali porodici zbog svih odricanja da bi postao fudbaler. Danas, kada je zreo fudbaler koji je ostvario većinu svojih snova, odlučio je da prihvati ponudu kakvu nikada više neće dobiti.

Mitroviću sada slijedi odlazak u Pariz gdje će odraditi ljekarske preglede prije potpisa za Al Hilal, a navodno je veliki uticaj na njegovu odluku imala i supruga Kristina sa kojom ima troje djece.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC