• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DINAMO ISPAO U 100. MINUTU IZ LIGE ŠAMPIONA! Hrvat izbacio zagrebački klub

Autor Haris Krhalić

Domagoj Vida nakon neviđene drame izbacio Dinamo iz Lige šampiona.

 Dinamo Zagreb AEK Liga šampiona Izvor: Profimedia/Pixsell/Marko Lukunic

Fudbaleri AEK-a su u Atini napravili pravo malo čudo i o njihovom remiju (2:2) protiv Dinama iz Zagreba godinama će se pričati. Sve do 93. minuta djelovalo je da hrvatski šampion pravi veliki preokret i pobjedom u gostima odlazi u plej-of za Ligu šampiona, ali... Fudbal je malo drugačija igra.

Djelovalo je da su golovi Josipa Šutala i Roberta Ljubičića dovoljno za narednu fazu evropskih kvalifikacija, ali se ispostavilo da nije. Čak ni Bruno Petković, koji je nosio na leđima Dinamo kroz ovaj meč, nije uspio da zadrži status junaka pošto je njegovom slabijom intervencijom krenuo povratak Grka.

Nakon slabije izbačene lopte, volej je uhvatio Serhio Arauho, a to je bilo dovoljno da u kaznenom prostoru Dinama zavlada panika. Nakon primljenog gola defanzivci su se potpuno povukli "u krilo" Dominika Livakovića, a domaći tim počeo da pritiska kao nikada u prethodnih 180 minuta fudbala.

Isplatilo se, u devetom minutu nadoknade. Ljubičić je postao tragičar jer je igrao rukom u kaznenom prostoru, a glavni arbitar otišao je da pogleda snimak. Dosuđeni penal nije realizovao napadač Levi Garsija, ali je prekaljeni štoper, Domagoj Vida bio na pravom mjestu.

Sačekao je odbranu Livakovića, a zatim loptu glavom zakucao u mrežu svog bivšeg kluba. Nije slavio i bio je jedini čovjek u žutom na stadionu u Atini koji to nije radio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC