• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGNJEN VRANJEŠ SE OGLASIO ZBOG GRKA i DINAMA: Na Instagramu napisao jednu riječ i zapalio region!

Iskusni defanzivac Ognjen Vranješ biće u centru pažnje hrvatskih medija zbog objave o Dinamu iz Zagreba.

 Ognjen Vranješ Dinamo poruka Izvor: Profimedia/BELGA PHOTO/BRUNO FAHY

Fudbaleri AEK-a iz Atine uspeli su u 93. i 100. minutu meča protiv Dinama iz Zagreba da postignu golove i tako stignu do rezultata koji ih je odveo u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Veliki remi atinskog kluba proslavio je sa svojim Instagram pratiocima i defanzivac Ognjen Vranješ, koji je svojevremeno nosio dres ove grčke ekipe. On je storijima na ovoj društvenoj mreži komentarisao dešavanja sa meča, neke od njih je kasnije obrisao, a u jednom je i vrijeđao hrvatski klub!

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde koji se tokom ovog ljeta dovodio u vezu sa Partizanom okačio je navijački duks AEK-a, uz poruku "Siluj" koja se odnosi na Dinamo iz Zagreba. Ovaj postupak kontroverznog fudbalera koji je kroz karijeru imao nekoliko ispada - možda i najveći je onaj o statusu u reprezentaciji BiH - privukao je mnogo pažnje na Balkanu i prostoru bivše Jugoslavije.

Mediji u Hrvatskoj, ali i Bosni i Hercegovini, osudili su postupak iskusnog štopera. Po njihovim riječima, nekadašnji defanzivac AEK-a ponašao se neprikladno u ovoj situaciji, mada se od ranije zna da Vranješ ima fantastične odnose sa najvatrenijim navijačima tima iz Atine, u kojem je igrao u tri navrata. Pogledajte objavu:

Izvor: Instagram/ognjen_vranjes/printscreen

Vranješ je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, svojevremeno je bio igrač Crvene zvezde, a nastupao je i za klubove širom Evrope. Ipak, AEK za njega ima poseban značaj. Svojevremeno je drugi deo sezone 2016/17 i sezonu 2017/18 proveo u ovom timu i tada osvojio titulu, da bi se u sezoni 2019/20 vratio u klub kao pozajmljeni igrač iz Anderlehta. Na kraju, Ognjen je žuti dres nosio i u sezoni 2021/22, što mu je bio treći mandat.

U karijeri je odigrao 106 mečeva i postigao 10 golova za grčki tim i nema dileme da mu je taj klub najviše obilježio karijeru. Zato je i tokom dvomeča protiv Dinama, ali i nakon ubistva Mihalisa Kacurisa, bio uz AEK i njegove navijače.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC