• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdo, možeš da spasiš Luku Jovića! Srbin dobio jasan signal u Fiorentini - "Odlazi iz kluba!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski napadač Luka Jović je još jednom višak, sada može da napusti i Fiorentinu u koju je stigao kao otpisani igrač Real Madrida.

 Fiorentina ne računa na Luku Jovića - šansa za Zvezdu Izvor: Profimedia

Gotovo je - avantura Luke Jovića u Firenci trajala je samo godinu dana, a nekadašnji napadač Crvene zvezde i Real Madrida promijeniće sredinu do kraja prelaznog roka! Srpski fudbaler nije u planovima Fiorentine, a italijanski klub nije ga licencirao ni za mečeve protiv bečkog Rapida u plej-ofu kvalifikacija za Konferencijsku ligu!

Na zvaničnom sajtu UEFA može se vide spisak igrača na koje trener Vinćenco Italijano može da računa u okršajima protiv austrijskog predstvanika, a na njemu nema Luke Jovića. Srpski napadač je, i pored odlično odrađenih priprema tokom kojih je davao golove u dresu italijanskog kluba "precrtan", pa je za očekivati da u narednim danima završi transfer u neki drugi klub.

Luka Jović se tokom ljeta dovodio u vezu sa Milanom i Galatasarajem, ali od tih poslova nije bilo ništa, pa se pojavila i treća opcija. Izvori iz Italije govorili su da je Crvena zvezda zainteresovana za svog nekadašnjeg napadača, a nakon što je srpski šampion ugostio Luku i razmontirao Fiorentinu u Beogradu ti navodi su i "podgrijani". Situacija je bila veoma ozbiljna, a kako Barak Bahar u međuvremenu nije dobio napadača Zvezda bi ponovo mogla da se zainteresuje za reprezentativca Srbije.

Podsjećamo, Luka Jović je dijete Crvene zvezde u čijoj je školi proveo devet godina prije nego što je dobio šansu u prvom timu. Igrajući za seniorsku ekipu crveno-bijelih Jović je postigao 13 golova na 48 mečeva, a obilaznim putevima preko Kipra, Apolona iz Limasola i investicionog fonda prodan je u Benfiku. Najbolje dane karijere imao je u Ajntrahtu iz Frankfurta, kao "sporedan" lik bio je šampion Evrope u dresu Reala, a prethodnog ljeta stigao je u Firencu.

Italijanski klub "dobio" je srpskog napadača koji je bio višak u Madridu, a Jović je u Seriji A uspio da povrati ritam. Tokom prethodne sezone postigao je šest golova u prvenstvu, šest golova u Konferencijskoj ligi gdje su stigli do finala i jedan pogodak u Kupu Italije. Do sada je odigrao 30 mečeva za seniorsku reprezentaciju Srbije i postigao je 10 golova. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC