• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić hoće Real Madrid, a zna i koga ne želi! Direktor Zvezde izdiktirao idealnu grupu Lige šampiona

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zvezdan Terzić odavno razmišlja o žrijebu Lige šampiona i ima želje.

 Zvezdan Terzić želi Real Madrid u grupi Lige šampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se prva plasirala u grupnu fazu Lige šampiona i sada "broji sitno" do žrijeba koji je zakazan za 31. avgust. Na njemu će srpski šampion biti u trećem šeširu, što znači da će u teoriji dobiti dva teža i jednog slabijeg rivala, međutim dobro znamo da to u praksi često ne bude tako.

Kada se Crvena zvezda vratila u Ligu šampiona 2019. godine za rivale je dobila Napoli, Liverpul i Pari Sen Žermen, sezonu kasnije ponovo jaku grupu u kojoj su igrali Bajern, Olimpijakos i Totenhem, a generalni direktor kluba Zvezdan Terzić pred žrijeb ističe da se u njemu "lome dva koplja". Prva želja je da dobiju atraktivne rivale koji garantuju spektakle, a sa druge strane opet ne bi imao ništa protiv da je to "prolazna grupa".

"Volio bih da u jednoj varijanti to bude Barselona, Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga: da dođe Fajenord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija", konkretno je poručio Terzić za "Sportski žurnal" što je samo dokaz da o tome dugo već razmišlja.

"Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik - atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti - Fajenord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih volio Francuze... Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester. Crvenoj zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna nam je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što nam treba. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, a muče se. Mančester takođe", naglasio je generalni direktor.

Takođe, u istom intervjuu Terzić je poručio da bi Zvezda do kraja prelaznog roka mogla da dovede još trojicu pojačanja, međutim pitanje je da li će se odlučiti na takav korak pošto se boje da bi mogli da poremete hemiju u ekipi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC