• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBRT! Luka Jović ide u Milan: Ramadani otišao u Sevilju, pa dobio poziv - "Vraćaj se u Italiju!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Luka Jović ne ide u Španiju, ali ne ostaje ni u Fiorentini pošto je konačno završena velika transfer saga.

 Luka Jović ide u Milan Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Srpski napadač Luka Jović danas se dovodio u vezu sa klubovima iz Njemačke, potom se pojavila informacija da je njegov agent Fali Ramadani otputovao u Sevilju na finalizaciju dogovora, pričalo se i da su male šanse da se to desi i da će najvjerovatnije ostati u Fiorentini, a onda potpuni obrt!

Italijanski insajder Fabricio Romano objavio je informaciju da će Luka Jović postati novi fudbaler Milana. Već ranije ovog ljeta spominjala se ova mogućnost, međutim onda je djelovalo da su "rosoneri" odustali od angažovanja Srbina, ali su se stvari skroz zakomplikovale u poslednjih 48 sati i zato su morali da reaguju. Navodno, Jović biti pozajmljen na godinu dana, bez obeštećenja i pokušaće da se na "San Siru" izbori za novi ugovor.

"Okidač" za dolazak Jovića u Milan je propao transfer Mehdija Taremija iz Porta. "Rosoneri" su dogovorili sa Portom detalje oko obeštećenja za Iranca, ali potom su ga šokirali ponuđenom platom od 1,5 miliona evra. To je "ohladilo" Taremija i zato je Milan hitno morao da dovede novog napadača koji će pomoći Stefanu Pioliju.

Vidjećemo kako će se Jović snaći u ovom klubu gdje će mu konkurencija biti iskusni Olivije Žiru,  novopridošlica Noa Okafor iz Salcburga, pošto je Divok Origi otišao u Notingem forest. Srpski reprezentativac ove sezone nije odigrao ni minut za Fiorentinu, a tokom prošle sezone je stigao na "Artemio Franki" bez obeštećenja i u prvoj sezoni je na 50 utakmica postigao 13 golova i tim odveo do finala Konferencijske lige.

Podsjetimo, prethodno se Luka Jović dovodio i u vezu sa Crvenom zvezdom, ali zbog ogromnih primanja jednostavno nije bilo ni teorijske šanse da pojača napad svog matičnog kluba pred učešće u Ligi šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC