• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovac se vratio, zadužio traku i postao novi idol klincima: Presrećan sam, sa ovim klubom sam prošao sve!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srđan Grahovac u izjavi za MONDO osvrnuo se na svoj ponovni "debi" u crveno-plavom dresu.

 Srđan Grahovac novi debi za FK Borac kapitenska traka Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac nakon preokreta upisao je pobjedu protiv Zvijezde 09, a jedan od najupečatljivijih detalja na utakmici u petak desio se u 63. minutu.

Dvostruki strijelac Jakov Blagaić napustio je igru uz aplauze, ali su tek uslijedile ovacije jer je u igru ušao Srđan Grahovac, povratnik u redove Borca i dijete banjalučkog kluba.

Možda će vas zanimati

Poslije devet godina, tokom kojih je nosio dres Rapida, Astane, Rijeke i Rizespora, vratio se u matični klub i ponovo istrčao na teren u crveno-plavom dresu.

"Hvala Bogu dočekao sam da ponovno debitujem pred našom publikom i stvarno sam presrećan, prije svega zbog pobjede, a onda i zbog toga što sam nastupio u omiljenom dresu“, prokomentario je Grahovac za MONDO svoj ponovni debi.

Čim se vratio na teren zadužio je i kapitensku traku svog voljenog kluba.

"Mislim da je to prirodno, odrastao sam ovdje i prošao sve selekcije, bio sam dugo u seniorskoj ekipi, prošao sa klubom sve što sam mogao proći, i ono najbolje i najgore, i mislim da je prirodno da ponesem traku i predvodim ove momke", rekao je Grahovac.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić


Poslije meča družio se sa najmlađim Banjalučanima, od kojih neki nisu bili ni rođeni kada je posljednji put igrao u Banjaluci, a koji su sada dobili novog idola.

"Lijepo je imati podršku najmlađih. Odrastao sam u ovom klubu i ako se neko od ove djece počne baviti fudbalom niko neće biti srećniji od mene“.

Na kraju se Grahovac osvrnuo i na samu utakmicu i ocijenio da je pogodak Blagaića pred kraj prvog poluvremena "spasio" Borac.

"Bila je stvarno teška utakmica, loše smo otvorili utakmicu, ali komplimenti svim momcima, vratili smo se iz deficita. Ključan je bio gol Blagaića, da smo otišli sa 0:2 u svlačionicu bilo bi mnogo teže. Imamo kvalitetne pojedince, ali imamo i 18 novih igrača i treba vremena da se sve to uklopi. I ja sam došao tu nedavno, treba mi da se adaptiram na ove momke, na sredinu nemam šta da se adaptiram. iskoristićemo pauzu da se osvježimo i mislim da će to biti dobro“, zaključio je Grahovac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC