• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema napadača? Nema problema! Ančeloti od Engleza napravio još veću zvijer - postigao već pet golova!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Džud Belingem nastavlja da rešeta mreže u dresu Real Madrida.

 Džud Belingem nastavlja da rešeta mreže u dresu Real Madrida Izvor: Profimedia/Stringer / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Real Madrid je ovog ljeta ostao bez Karima Benzeme i odlučio je da "zamjena" za njega bude iskusni španski napadač Hoselu, koji je miljama daleko od njega po kvalitetu, međutim "kraljevski klub" uprkos tome nema problem sa efikasnošću. Razlog je vezni fudbaler Džud Belingem koga je Karlo Ančeloti transformisao u sjajnog strijelca, tako da je skupocjeni Englez ove sezone postigao čak pet golova.

Belingem je pogađao na svakom meču španskog prvenstva od početka sezone, pa je nakon gola Bilbaou, dva gola Almeriji i pobjedonosnom protiv Selte u prošlom kolu, ponovo bio "meč viner" u susretu sa Hetafeom. Belingem je pogodio u 90. minutu i Real Madrid je slavio 2:1 "u malom madridskom derbiju".

Fudbaler od 105 miliona evra, koliko je Real platio Dortmundu, pokazao se na fantastičan način u manjku napadača pošto je Ančeloti prilagodio formaciju svom možda i najboljeg igraču. U sistemu bez klasične "devetke", Belingem obično igra kao Kaka u vrijeme Ančelotijevog Milana, a već smo vidjeli da ima "njuh za gol" koji mu pomaže da se snađe bolje od ostalih na terenu. Da nije tako, Real Madrid bi već mogao da priča da je otpisan iz borbe za titulu.

Sve ovo je zbog plana Real Madrida da uštedi novac ovog ljeta kako bi idućeg napali Kilijana Mbapea i Erlinga Holanda, a vidjećemo kako će u tom sistemu onda Džud Belingem igrati. Ovako, postao je glavni igrač Reala i uz pomoć Hoselua ostavio je "kraljevski klub" sa maksimalnim učinkom u Španiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC