• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tjelohranitelj Lea Mesija zarađuje bogatstvo: Otkriveno ko je "sjenka" najboljeg fudbalera svih vremena!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prethodnih nedjelja Lionel Mesi je bio u centru pažnje zbog tjelohranitelja koji svuda ide sa njim, a sada je jasno da je riječ o Jasinu Čeuku, nekadašnjem MMA borcu.

 Jasin Čeuko tjelohranitelj Lionela Mesija Izvor: Instagram/yasstcheuko/printscreen

Otkako je Lionel Mesi stigao u Ameriku, tačniju MLS, gdje nastupa za Inter iz Majamija, ljudi su pored njega počeli da primjećuju čovjeka koji mu nikada ranije nije pravio društvo! Gospodin obrijane glave i duge crne brade pretvorio se u sjenku Lea Mesija i prati ga na gotovo svakom koraku - brine o njemu kada su u blizini navijači njegovog ili protivničkog tima, a priča se da je uz Argentinca i kada Mesi nije u blizini fudbalskih stadiona.

Riječ je o nekadašnjem MMA borcu, koji je karijeru stavio sa strane kako bi se posvetio svom novom poslu - zaštiti Lionela Mesija! Jasin Čeuko trenira čitavog života i kao dokaz tome je njegovo izvajano tijelo, a jedan od aduta koji su ga privukli da karijeru u borilačkim vještinama zanemari u korist bezbjednosti Argentinca je plata - on zarađuje čak 230.000 evra mjesečno!

Po informacijama koje stižu iz SAD, njega ne plaća najbolji fudbaler svih vremena, već Dejvid Bekam. Legendarni engleski fudbaler vlasnik je Intera iz Majamija, a ove sezone se dio njegovog novca troši i na Jasina, koji brine za bezbjednost prve zvijezde ekipe. Kao dio dogovora koji traje sve dok je Mesi u Majamiju, Jasin nema mogućnost da se na društvenim mrežama "razmeće" fotografijama sa najboljim igračem svih vremena, što on za sada maksimalno poštuje.

Jasinu je, kao i Dejvidu Bekamu, najbitnije da Lionel Mesi bude bezbjedan. To se ogleda u njegovim kretnjama kada god je Mesi u centru pažnje - uvijek je tu i njegova "sjenka", čovjek koji brine da se ne desi ništa nepredviđeno. Mnogi su ga primijetili i tokom mečeva u MLS - kada se šeta pored terena kao lav u kavezu, spreman da na najmanji znak neprijatnosti utrči na teren i zaštiti svog klijenta!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ovo tijelo nije izvajano nego ružno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC