• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKAŠI OSVOJILI ZLATO, A U FUDBALU POTPUNI HAOS: Otkaz za selektora - bivši igrač Partizana mu presudio

Selektor Njemačke, Hans Diter-Flik dobio je otkaz poslije poraza od Japana.

 Hans Flik dobio otkaz Izvor: Profimedia

Hans Diter-Flik (58) dobio je otkaz na mjestu selektora Njemačke. Poraz od Japana (3:1) bio je posljednji meč na klupi, a gol koji je potvrdio pobjedu u tom duelu dao je bivši igrač Partizana Takuma Asano. U danu kada su košarkaši osvojili zlato pobjedom protiv Srbije, u fudbalskom timu vlada haos.

Flik je na klupu Njemačke došao poslije osvojene Lige šampiona sa Bajernom i na 17 mečeva ostvario je samo četiri pobjede. Njegov tim ispao je u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Kataru. Savez je odlučio da ga ostavi na toj poziciji i ukazao mu je povjerenje, jer se Evropsko prvenstvo 2024. godine održava baš u Njemačkoj. Međutim, poraz od Japana promijenio je sve.

Čuveni Rudi Feler biće jedan od tri trenera koji će zajedno voditi tim na prijateljskom meču protiv Francuske koji se igra u utorak. Najvjerovatnije će zamjena za njega biti Julijan Nagelsman. Da stvari budu još interesantnije upravo je Nagelsman zamijenio Flika na klupi Bajerna. On je smijenjen u martu i zamijenio ga je Tomas Tuhel.

Nisu igrači željeli da Flik dobije otkaz, pokazuju to i reči Ilkaja Gundogana. "Mnogi od nas igrača imamo mentalnu borbu sami sa sobom. Nedostaje nam samopouzdanje, nema razumijevanja, imamo loš tajming prilikom donošenja odluka na terenu", rekao je Gundogan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC