• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači otjerali direktora Ajaksa!

Autor Dragan Šutvić

Poznati njemački skaut Sven Mislintat nije potrajao u Ajaksu.

 ajaks smijenio direktora  Izvor: Profimedia

Ajaks je smijenio sportskog direktora Svena Mislintata nakon što su jasno i glasno "čuli" šta od njih traže navijači. Najvatrenije pristalice Ajaksa danas su prekinule meč protiv Fejnorda u 55. minutu nakon što je njihov klub gubio 3:0 i izgledao sramotno na terenu, za šta su okrivili Svena Mislintata koji je ovog ljeta stigao u klub kao veliko pojačanje na direktorskoj funkciji. Ipak, potezi koje je pravio nikako se nisu dopali navijačima i zato su bacali baklje na teren, pa pokušali i da upadnu u klupske prostorije da bi se obračunali sa čuvenim Nijemcem.

Ovog ljeta je Mislintat prvo za trenera doveo Morisa Stajna iz Sparte Roterdam, otpisavši tako u startu mladog trenera Džona Hejtingu. Odlučio je da pritisne "dugme restart" i rasprodao je ono najbolje što je Ajaks imao, uključujući i Dušana Tadića, dok novajlije koje je doveo za sada još ništa nisu pokazale.

Osim srpskog kapitena Tadića, otišli su još Mohamed Kudus, Jurijen Timber, Edson Alvares, Kalvin Besi i Mohamed Darami, dok su angažovani Josip Šutalo, Žorž Mikautadze, Karlos Forbs, Gaston Avila, Čuba Akpom, Borna Sosa, Benjamin Tahirović, Silvert Mansverk, Jakov Medić... Niko od njih nije još pokazao ni približan nivo fudbala poput igrača koji su otišli, a čini se da ni Stajn nije znao kako da ih uklopi sve.

Bizarno je i kako je Mislintat, inače bivši skaut Dortmunda i Arsenala, birao novajlije, pa je tako u toku i istraga oko angažovanja hrvatskog lijevog beka Borne Sose gdje se utvrđuje da li je po srijedi bila korupcija. Za sada nema najava ko bi mogao da dođe na užarenu direktorsku fotelju u Amsterdamu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC