• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Stojković saopštio spisak! Poziv i u Humsku - Partizanov klinac u reprezentaciji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani štoper Mihajlo Ilić jedino iznenađenje na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred mečeve u kvalifikacijama.

 Dragan Stojković Piksi saopštio širi spisak za kvalifikacije za EURO 2024 Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće tokom oktobra veoma važne mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a selektor Dragan Stojković izabrao je igrače na koje računa za okršaje protiv Mađarske u Budimpešti i Crne gore u Beogradu! Na tim mečevima, ukoliko zabilježi dvije pobjede, Srbija bi praktično mogla da obezbijedi plasman na EURO 2024 i prekine neslavan niz koji traje još od 2000. godine.

Na širem spisku igrača koje je Piksi pozvao za oktobarske mečeve nalazi se i Mihajlo Ilić, mladi štoepr Partizana koji je ove sezone standardan u timu Igora Duljaja. Sjajne partije na početku nove sezone preporučile su ga i selektoru Stojkoviću, a u nacionalnom timu imaće priliku da se sretne sa daleko iskusnijim fudbalerima. Slična je situacija i sa Petrom Ratkovim, koji je propustio prethodno okupljanje zbog povrede, pa još nije imao priliku da debituje za seniorsku selekciju.

U nacionalni tim se vraćaju krilni igrači Mihailo Ristić, koji je pronašao formu u Selti i Darko Lazović, koji se oporavio od povrede, a ostala imena na spisku nisu velika iznenađenja. Ponovo će se najviše očekivati od kapitena Dušana Tadića, napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, braće Milinković-Savić...

Podsjećamo, Srbija 14. oktobra igra u Budimpešti protiv Mađarske i tražiće revanš za poraz u Beogradu, dok će 17. oktobra ugostiti Crnu Goru. "Orlovi" su pobijedili u Podgorici, a trijumf nad istim rivalom u Beogradu mogao bi da bude ključan u borbi za drugu poziciju na tabeli i direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC