• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin na ivici suza zbog ubistva navijača! Poludio jer se igrao meč: Neki ne zaslužuju da žive na ovoj planeti! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bojan Đorđić je bio bijesan zbog svega što se dešavalo uoči meča Belgije i Švedske, kao i zbog toga što su morali da pričaju o fudbalu dok su navijači ubijeni na ulicama.

 Bojan Đorđić tužan zbog ubistva navijača Švedske u Briselu Izvor: YouTube/Christoffer1/Screenshot

Abldesalem Al Gilan (45) iz Tunisa izvršio je teroristički napad u ponedjeljak uveče u Briselu uoči utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Belgije i Švedeske, a policija ga je jutros neutralizovala. Ubio je dvije osobe i jednu ranio uoči početka meča, međutim susret je počeo bez ikakvog odlaganja, što je mnoge začudilo. Na kraju, prekinut je na zahtjev fudbalera dva tima koji su za stravične vijesti saznale u poluvremenu pri rezultatu 1:1.

Navijači su uprkos svemu morali da ostanu još neko vrijeme na "Hejselu", dok nije bilo skroz bezbjedno da ga napuste u pratnji policije, a na stadionu je bio i bivši fudbaler Crvene zvezde Bojan Đorđić koji je već dugo godina reporter za švedsku televiziju "Viaplay" i bio je potpuno slomljen zbog groznih vijesti.

"Teško mi je da dođem do riječi, a mi sad treba da pričamo o utakmici... Ja volim fudbal, to je moj život, znači mi sve i više od toga. Ali, dvojica naših sunarodnika su hladnokrvno ubijena na ulicama Brisela i mi treba da igramo još 45 minuta!?", poručio je bijesni Đorđić koji je sve vrijeme bio na ivici suza, svjestan da je pred njim i njegovim kolegama uzaludan posao - analiza utakmice dok se oko stadiona čuju policijske sirene zbog teroriste.

Bojan Đorđić
Izvor: YouTube/Christoffer1

"To je tama, to nije samo naše društvo... Sve je izgubljeno. Plače mi se, plačem zbog ljudskih vrijednosti koje moraju da budu prioritet ponovo. Živimo u trulom, odvratnom svijetu sa ljudima koji ne zaslužuju da žive na ovoj planeti. Izražavam saučešće porodicama žrtava", naglasio je Đorđić. 

Ubrzo poslije ovih riječi prekinut je i prenos utakmice, odnosno od televizije za koju Bojan Đorđić radi zatraženo je da se evakuiše sa stadiona, pošto je donijeta odluka o prekidu susreta na odluku fudbalera.

Za sada nema informacija da li će se susret nastaviti, ponoviti ili završiti aktuelnim rezultatom, odnosno čeka se reakcija UEFA. U međuvremenu pojavile su se vijesti da su fudbaleri Švedske već otputovali u svoju zemlju, dok se pretpostavlja da su i reporteri pomenute televizije učinili isto.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC