• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola čuo pitanje novinara, pa počeo da mu se smije zbog Mesija i Halanda

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pep Gvardiola dao je interesantan odgovor na pitanje u vezi Mesija i Halanda.

 Pep Gvardiola o Mesiju i Halandu i Zlatnoj lopti Izvor: Twitter/screenshot/Football daily

Za dvije sedmice saznaće se ko je dobitnik "Zlatne lopte" za proteklu sezonu 2022/2023, na čijoj listi kandidata se našao se najbolji strijelac Mančester sitija - Erling Haland, koji je imao nevjerovatno sezonu sa ukupno 52 postignuta gola u 53 odigrane utakmice u svim takmičenjima.

Holandove brojke su fascinantne ali sa druge strane, Norvežaninu je najveća pretnja Lionel Mesi, koji je osvojio Svetsko prvenstvo sa Argentinom. Novinari su odma upitali menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola da li po njegovom mišljenju Norvežanin zaslužuje da osvoji "Zlatnu loptu" ili ona ipak pripada Lionelu Mesiju. "Ha, ha, ha, baš ste smiješni", sarkastično je odgovorio Pep kada je čuo pitanje nvinara.

Potom je trener koji je radio  sa Mesijem i sa Holandom sve to obrazložio. "Uvijek sam govorio da Zlatna lopta mora da bude podijeljana na dva dijela. Jedna je rezervisana za Mesija, a za drugu treba da gledamo ostale igrače. Jer najgora Mesijeva sezona je najbolja sezona za ostale. Dakle, da li Haland treba da pobijedi - Da. Osvojili smo tri pehara, a on je postigao 50 miliona golova. Obojica je zaslužuju, šta da kažem", završio je izjavu Gvardiola. 

Halandov saigrač Rodri nedavno je izjavio da misli da će Mesi da osvoji Zlatnu loptu, što je bilo iznenađenje za mnoge. "Što se mene tiče, mislim da će Lionel Mesi pobijediti", rekao je Rodri. Kada je riječ o Argentincu, on je vrlo blizu da preuzme osmi put pomenutu nagradu zbog svoje aktivnosti koju je imao tokom Mundijala u Kataru, kada je postigao sedam golova, nakon čega je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC