• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović potpisao profesionalni ugovor sa Bajernom!

Aleksandar Pavlović oduševio je Tomasa Tuhela, pa je tako dobio šansu da upiše svoj prvi nastup za prvi ekipu Bajerna, a potom je dobio profesionalni ugovor.

 Aleksandar Pavlović Bajern ugovor Izvor: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Za vikend se desio veliki trenutak u karijeri Aleksandra Pavlovića (19) - debitovao je u prvom timu. Samo četiri dana kasnije, doživio je još jedan značajan momenat - potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Ovaj mladi Srbin postao je treći Srbin koji je imao čast da igra za njemačkog velikana u službenim utakmicama, pridruživši se Radmilu Mihajloviću (1989-1990) i Milošu Pantoviću (2015-2018).

Klupska uprava nagradila je mladog talenta trogodišnjim profesionalnim ugovorom. Pavlović nije krio svoju radost nakon potpisanog ugovora.

"Odrastao sam u Bajernu i izuzetno sam srećan što sam potpisao svoj prvi ugovor baš ovdje. Oduvijek sam sanjao o ovom trenutku. Velika zahvalnost svima koji su me podržavali u Bajernovom kampusu. Namjeravam da neprestano učim na svakom treningu i marljivo radim na svom razvoju", rekao je Pavlović nakon potpisivanja ugovora.

Kristof Frojnd, novi sportski direktor kluba, tek što je preuzeo svoju funkciju, ali već je dobro upoznat s talentom ovog momka koji je već od sedme godine posvetio Bajernovoj akademiji. Frojnd je imao samo riječi hvale: "Aleks je tehnički veoma talentovan igrač sa odličnom igrom. Njegova vizija na terenu je impresivna. Oduvijek je bio gladan učenja, ambiciozan i odlučan u ostvarivanju svojih ciljeva. To obećava. Veoma smo srećni što je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa nama", istakao je Frojd.

Pavlović je rođen u Minhenu, igra na poziciji zadnjeg veznog i štopera. Do sada je imao pozive za nastupanje za omladinsku reprezentaciju Srbije, na koje se nije odazvao, ali nije igrao ni za selekciju Njemačke, pa postoji pretpostavka da će biti na raspolaganju i "orlovima" u budućnosti. Podsjetimo, prošlog vikenda Bajern je impresivno pobijedio Darmštat rezultatom 8:0, a Aleksandar Pavlović je dobio priliku da pokaže svoj talenat od 77. minute na utakmici.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC