• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barak Bahar i Zvezda - zrelo je za KRAJ! Žuti karton Delija treneru i mučenje šampiona (ANKETA)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Da li će Barak Bahar ostati trener Zvezde? Ili da preformulišemo - kada će dobiti otkaz?

 Da li će Barak Bahar ostati trener Zvezde? Kada će dobiti otkaz Izvor: MN PRESS

Posle još jednog kiksa Crvene zvezde, protiv TSC-a na Marakani, deluje da više nema potrebe da se postavlja pitanje da li će trener Barak Bahar uskoro napustiti "Marakanu" poslije neuspješne petomjesečne epizode. Sada se nameće samo jedno pitanje - kada će se taj neizbježni rastanak dogoditi?

Neizbježno je, jer je najskuplji tim Zvezde u posljednjih 12 utakmica samo dva puta naišao na tim koji mu nije dao gol - jedan je bio Radnički iz Niša, drugi je bio Trajal iz Kruševca. Neizbježno je i zato što je Zvezda u posljednja dva i po mjeseca samo jednom pobijedila u Superligi razlikom većom od jednog gola. A tri puta nije uopšte pobijedila, dok derbi nije još ni odigran.

Neizbježno je i zato što su i uvrede Delija, njihov žuti karton za Bahara i zvižduci "Marakane" ogolili koliko je nezadovoljstvo time što Baharova Zvezda "ne radi", što bez muke nije uspjela da pobijedi ni Novi Pazar, IMT, Javor. I na kraju, ili na početku, neizbježno je jer kao prvo i osnovno - Zvezda igra loše.

Ljetos "namješten" tim i Izraelac funkcionisali su prema očekivanjima samo do sredine avgusta, kada je počeo drastičan pad forme, koji ni niz utakmica protiv na papiru lakših protivnika, ni reprezentativna pauza nisu uspjeli da isprave. A ni skupocjena pojačanja, poput Korejca Hvanga iz Olimpijakosa, koji je plaćen 5,5 miliona evra ili Šerifa Ndiajea, plaćenog četiri miliona, nisu pokazala da vrijede toliko novca, niti da su u pitanju igrači koji mogu da izvuku tim iz trenutne, jako teške situacije.

Zvezda će sljedeću utakmicu igrati protiv Radnika iz Surdulice na "Marakani" u subotu, a kao što postaje već izvjesno da će crveno-bijeli igrati ispod svog nivoa i da će se mučiti, postaje izvjesno i da će uskoro doći vrijeme za rastanak sa Baharom. Ako već nije došlo?

Anketa

Da li bi Barak Bahar trebalo da dobije otkaz?

  • Da, istog trenutka ga otpustiti

    60.24% (50)

  • Ne, trebalo bi sačekati, istrpeti

    26.51% (22)

  • Ne znam šta je rešenje

    13.25% (11)

Da li bi Barak Bahar trebalo da dobije otkaz?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Mislim da ga treba sacekati da vidimo sta ce uraditi u LS. Zvezda ne igra lose tamo, za razliku od prethodnih godina. Ako ispadne onda noga. A to sto je Jevrej, nema veze sa tim da li je dobar ili los trener.

Mnk

Jos ljetos kad bilo govor o ovom jevreju, napisao sam ovde da nece zime da doceka.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC