• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije u svlačionici Zvezde, upozorile i igrače i Bahara! Evo šta se događalo na Marakani u toku noći

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Navijači Crvene zvezde su nakon meča sa TSC-om imali razgovor sa igračima kluba, ali i sa trenerom Barakom Baharom nakon serije loših rezutata.

 Delije u svlačionici Zvezde upozorenje za Bahara i igrače Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je mnogo uložila u tim, ušla sa velikim ambicijma u Ligu šampiona, dovela novog trenera i mnogo pojačanja, ali se to za sada nije isplatilo. Nakon remija sa TSC-om, još jedne u nizu neubjedljivih utakmica popaljeni su svi alarmi na "Marakani". 

Tokom noći je zasjedao upravni odbor i oglasio se zvaničnim saopštenjem, a sada su se oglasili i najvatreniji navijači. Oni su imali poruku za igrače i na kraju meča kada im je poručeno da "idu u tunel" i zamjereno im je na zalaganju, a sada je održan i sastanak između igrača i trenera sa jedne strane i navijača sa druge. 

Navijači su u velikom broju došli da objasne stručnom štabu i igračkom kadru čime su sve nezadovoljni, a pogotovo je bio akcenat na igrama u prvenstvu. Poslije samo 12 kola crveno-bijeli zaostaju šest bodova za Partizanom na vrhu tabele. Pogledajte kako su navijači reagovali tokom meča sa TSC-om: 

Pogledajte

00:57
Delije poruka za igrače
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Takođe je poručeno da ukoliko se igre ne poprave i zalaganje ne bude na većem nivou slijedi "radikalnija reakcija" navijača. Saopštenje prenosimo u cjelosti: 

"Sinoć nakon utakmice oko 150-200 navijača je razgovaralo sa igračima i trenerom. Sve što je svima na srcu rečeno im je. Najviše da bi shvatili da trener ne može da koristi domaću ligu kako bi uigravao tim za Ligu šampiona, da ne može da se dešava timu koji ovoliko vrijedi da se muči u prvenstvu, već mora da grize od prvog do 90. minuta ka protivničkom golu. Crvena Zvezda jeste jedino prava ako je Evropska ali mi bez titule nemamo Evropu za koju smatramo da je ovakvoj Zvezdi mjesto.

Rečeno im je da su za kratko vrijeme uspjeli da obore mnoge negativne rekorde. Poslije mnogo godina, igračima je skandirano da idu u tunel, da ne dolaze pod tribinu, a gubili smo utakmice i bili poraženi visokim rezultatima pa se to nije dešavalo. Takođe, ne pamti se da su istok, zapad i sjever zviždali ekipi složno nakon neke utakmice. Uvijek je sjever bio taj koji je vidio svjetlo na kraju tunela. Ovaj put svi su bili jednoglasni, da je ovo što Zvezda pruža u prvenstvu sramnotno i nedopustivo. Posebnu težinu ima sve ovo, kada se uzme u obzir da je ovo najskuplji tim u istoriji fudbalskog kluba! Zato se zahtjeva hitna reakcija i trenera i igrača. Dobili smo obećanje da će, od utakmice sa Radnikom, pokušati da zasijaju sjajem kojim je Zvezda sijala! Nemamo mnogo opcija nego da im vjerujemo. Ako se nastavi dalje moraćemo da reagujemo radikalnije. Zato je bitno da od utakmice sa Radnikom u subotu, budemo u što većem broju. Da im damo vjetar za buduće dane ali i da im budemo podsjetnik da su svi prolazni a samo mi ostajemo! U nadi da su shvatili glas navijača, pozivamo sve na stadion da podržimo ili mijenjamo dok nije kasno! Za bilo šta od ovoga potrebni su ljudi na tribini! Nikome nećemo dati da igra imenom našeg kluba i da eksperimentiše sa njim, niti da na njega gleda kao na odkočnu dasku. Razgovor od sinoć bi trebao da im bude dovoljan da shvate koliko je situacija ozbiljna!", navodi se u saopštenju Delija. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC