• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanredno stanje u Zvezdi - saopštenje usred noći! Upravni odbor hitno zasjedao zbog Baraka Bahara!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Povjerenje treneru Zvezde i duboka kriza ekipe bili su tema vanrednog sastanka u Ljutice Bogdana.

 Hitna sjednica uprave FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Uprkos kiksu Crvene zvezde protiv TSC-a, povećanom zaostatku za Partizanom i opet lošoj igri, trener Barak Bahar dobio je podršku kluba. Upravni odbor šampiona Srbije održao je hitnu sjednicu na stadionu i poslije ponoći objavio saopštenje o statusu trenera. Izraelac je ovog puta "preživio", uz vjeru nadležnih da će pod njegovim vođstvom tim izaći iz očigledne krize.

"UO FK Crvena zvezda je održao hitnu sjednicu poslije večerasnje utakmice i analizirao igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u posljednja dva mjeseca, ali da vjeruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju".

"Poslije šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, htjeli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svjesni da će biti uspona i padova".

"Razumijemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vrijeme i strpljenje. Vjerujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, vjerujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti".

Barak Bahar napustio je "Marakanu" bez reči posijle još jednog kiksa, a Delije su zvižducima i uvredama oterale ekipu u svlačionicu. Zvezdu će Izraelac voditi i u subotu protiv Radnika iz Surdulice a narednog utorka na stadion "Rajko Mitić" stiže Red Bul Lajpcig, u utakmci 4. kola Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Znači u utorak dobija nogu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC