• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Progovorio o Vidiću i sve ostavio u šoku: Ma, kakav Nemanja, znam četvoricu mnogo boljih od njega!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mnogi su ostali iznenađeni kada su čuli šta Englez misli o srpskoj "stijeni".

 Gabrijel Agbonlahor o Nemanji Vidiću Izvor: Twiter/TalkSport/MN Press

Bivši engleski fudbaler Gabrijel Agbonlahor (37) šokirao je mnoge tvrdnjom u jednom podkastu, da lako može da se sjeti četvorice boljih defanzivaca od Nemanje Vidića (42). To što je Srbin bio kapiten Mančester junajteda, stub odbrane šampionskih "crvenih đavola" i dvostruki dobitnik priznanja za najboljeg igrača Premijer lige nije mnogo uticalo na njegovo mišljenje.

Bivši napadač Aston Vile, za koju je igrao svih 13 godina svoje karijere, ovako je pričao o Vidiću. "Znam bolje od Vidića, 100 odsto. On je osvojio sve što je osvojio, ali Džon Teri i Rio Ferdinand su dvojica najboljih, a prije Vidića bih stavio i Virdžila Van Dajka i Vensana Kompanija", kazao je on.

Agbonlahor po svemu sudeći nema previše poštovanja za igrača koji je ostavio neizbrisiv trag i u Junajtedu i u engleskom fudbalu, gdje su samo četvorica igrača uspjela da dva puta butu proglašena za najboljeg igrača lige - Kristijano Ronaldo, Kevin De Brujne i Tjeri Anri. Vidić je nosio dres Junajteda od 2006. godine, kada je stigao u januaru iz Spartak Moskve, kapiten je postao na startu sezone 2010/11 i to je bio do odlaska u Inter 2014. godine.

U dresu "crvenih đavola", Vidić je osvojio tri uzastopne titule Premijer lige, a pet ukupno, podizao je pehar Lige šampiona, bio prvak svijeta, osvajač tri pehara Liga kupa i četiri puta je bio proglašavan članom najboljeg tima Premijer lige - i to u izboru igrača.

Međutim, sve to za Agbonlahora nije dovoljno ni da ga svrsta u Top 4 najboljih defanzivaca koje je znao u Premijer ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC