• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I trener Jang Bojsa u dilemi: "Ne znam šta je Bahar spremio"

Trener Jang Bojsa govorio je pred meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

 Trener Jang Bojsa najava Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Trener Jang Bojsa, Rafael Viki nalazi se u istoj situaciji kao njegov protivnik iz Crvene zvezde, Barak Bahar. Obojica su pod velikim pritiskom, mediji i u Srbiji i u Švajcarskoj pišu o sutrašnjem duelu (21.00) u Bernu kao o meču sezone, međutim Viki pokušava da smiri tenzije i opusti svoje fudbalere.

"Ne osjećam nikakav pritisak. Nikada ne ulazim u utakmice sa takvom ideju da imam pritisak, nego više sa idejom šta mogu da uradim. Možemo da uradimo nešto veliko pobjedom. Zato pritisak nije ništa veći nego u drugim utakmicama. Naše razmišljanje je da možemo da napravimo nešto veliko", kazao je Viki na konferenciji za medije potvrdivši da u timu neće biti povrijeđenog Sedrika Itena, dok su još bar četvorica igrača "aut".

Viki je istakao da je meč u Beogradu značio na polju samopouzdanja za Jang Bojs - pošto su u remiju 2:2 vidjeli da su u pitanju ravnopravni timovi - s tim da dodaje da i dalje ne zna šta da očekuje od tima koji je spremio Barak Bahar.

"Teško je pričati o protivniku i njihovom planu igre kada ne znate šta trener sprema. Znamo i jedan i drugi kakav je ulog i šta možemo da postignemo sa tri boda. Ne očekujem da će čekati i mislim da će igrati ofanzivno. Koncentrisan sam ipak na moj tim i naš pristup utakmici", zaključio je mladi šef Jang Bojsa.

Podsjetimo, Jang Bojs je doživio ozbiljan udarac tokom vikenda kada ih je Cirih pobijedio 3:1, tako da se i Rafaelu Vikiju "drma klupa" pošto je njegova ekipa ispustila prvo mjesto. S druge strane, Crvena zvezda nije briljirala protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali je došla do pobjede (2:1), dok je takođe iskoristila i kiks Partizana da se svom najvećem rivalu približi na samo tri boda zaostatka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC