• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini napadači se obrukali u Ligi šampiona: Napravio se "lud" u odbrani, a onda ovo promašio! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte šta Osman Bukari nije iskoristio u meču odluke protiv Jang Bojsa u Bernu.

 Osman Bukari promašaj Jang Bojs Crvena zvezda Izvor: TV Arena sport/screenshot

Šerif Ndiaje, najskuplji napadač u istoriji Zvezde, promašio je dva zicera u utakmici odluke Lige šampiona, Jang Bojs - Crvena zvezda, i već poslije 45 minuta je ostao u svlačionici, da umesto njega uđe neko ko je u stanju da pogodi - mladi Jovan Mijatović (18). Ipak, nije samo Ndiaje, centarfor od četiri miliona evra, taj koji se brukao u Bernu.

I Osman Bukari, krilni ofanzivac Zvezde i njen najbolji igrač ove sezone, nije dao gol u šansi "jedan na jedan" sa golmanom Jang Bojsa Antonijem Raćopijem. Trčao je Bukari preko polovine terena, ostali su igrači švajcarskog tima iza njega, ali nije uspio da kontroliše loptu i da realizuje šansu kakvu je teško dobiti dva puta u jednom meču Lige šampiona. Mirko Ivanić ponovo je stvorio šansu, ali ni Bukari, kao ni prethodno Ndiaje, nije pogodio.

Osman Bukari Zvezda Jang Bojs Liga šampiona
Izvor: YouTube/TV arena sport/Screenshot

A upravo su Ivanića mnogi krivili za drugi gol Jang Bojsa, koji je postigao Levin Blum nakon što je dobio ogroman prostor u kaznenom prostoru Zvezde. Dok je Ivanić trčao od jednog ka drugom igraču i pokušao da blokira taj udarac, Bukari je čekao da vidi šta će se dogoditi i već se spremao da istrči kontranapad, bez namere da pomogne u odbrani Ivaniću. I to iako je bio bliži strijelcu drugog gola Švajcaraca. Pogledajte tu situaciju:

Osman Bukari (24) dao je ove godine važne golove za Zvezdu u Ligi šampiona protiv Mančester sitija, protiv Jang Bojsa, u drugom poluvremenu meča u Švajcarskoj stvarao je šanse i Jovanu Mijatoviću i Žan-Filipu Krasou, ali ništa od toga nije bio gol za više od sat vremena igre na stadionu najvećeg rivala crveno-bijelih u grupnoj fazi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC