• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Ligi šampiona, Junajted pred ispadanjem! Dva meča, 11 golova - Gudelj tragičar

Na prve dvije utamice u Ligi šampiona palo je čak 11 golova..

 Remi Galatasaraja i Junajteda PSV bolji od Sevilje Izvor: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Liga šampiona i pravi spektakl u mečevima u srijedu uveče, dvije utakmice i čak 11 golova. Mančester junajted je pred ispadanjem iz elite, dok je Nemanja Gudelj u Španiji bio među tragičarima pošto je postigao autogol koji je odnio bodove Sevilji na svom stadionu. Na taj način španski tim ostao je bez šanse za prolaz i moraće da navija za Arsenal kasnije večeras, pa onda da pobijedi Lens ubjedljivo u posljednjem kolu kako bi završio na trećem mjestu u grupi B.

Meč u Turskoj bio je pravi spektakl, pošto su Galatasaraj i Mančester junajted remizirali - 3:3 (1:2). Gosti su vodili sa 2:0, pa sa 3:1, ali ni to nije bilo dovoljno. Prvo su milimetri u završnici poluvremena spriječili domaćina da na pauzu ode sa neriješenim rezultatom, pošto je VAR poništio gol Maura Ikardija. Onda je Galatasaraj promašio nekoliko zicera, a to je kaznio Mektomini u 55. minutu. Djelovalo je da će odnijeti sva tri boda, ali tako nije mislio Zijeh koji je postigao prelep gol iz slobodnog udarca u 62. minutu, a onda je bio asistent za Akturkoglua u 71. minutu.

Tim Erika ten Haga sad u posljednjem kolu mora da pobijedi Bajern i da se nada povoljnom rezultatu u susretu Galtasaraja i Kopenhagena. Treba dodati i da kasnije večeras nemački tim dočekuje Dance u Minhenu.

Što se druge grupe tiče Sevilja je vodila sa 2:0 u 47. minutu, uz to je poništen i gol za 3:0 zbog igranja rukom. Sve je krenulo naopako za domaći tim kada je Okampos u razmaku od tri mintua dobio dva žuta kartona. Saibari je u 68. smanjio zaostatak, pa je Gudelj u pokušaju da spreči gol bio poslednji koji je dirao loptu na gol-liniji, pa mu je tako upisan autogol. Onda je u nadoknadi Pepi pogodio i šokirao Sevilju. Marko Dmitrović tri puta je morao da vadi loptu iz sopstvene mreže...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC