• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej pokazao prstom, a Mitrović zakucao u mrežu (VIDEO)

Aleksandar Mitrović iznudio penal, pa ga realizovao nakon hit scene u kojoj se našao Milinković-Savić.

 Mitrović pogodak protiv AL Taijua Izvor: Twitter/FOXDeportes/printscreen

Nastavlja se teror Aleksandra Mitrovića u Saudijskoj Arabiji - ponovo je strelac gijola za Al Hilal najbolji golgeter u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije. Na meču 16. kola tamošnjeg prvenstva, a tokom gostovanja Al Taiju, Aleksandar Mitrović je bio precizan sa bijele tačke i to nakon što ga je Sergej Milinković-Savić "izabrao" kao izvođača najstrože kazne!

Kada je sudija nakon gledanja VAR snimka odlučio da dosudi penal, jer je igrač domaćeg tima igrao rukom poslije Mitrovog udarca, njegov saigrač iz kluba i reprezentacije prstom je pokazao ko će da pošalje loptu u mrežu. Aleksandar Mitrović namjestio je loptu na bijelu tačku i duplirao prednost koju je gostima donio Salem Al Davsari, najbolji fudbaler Saudijske Arabije. Pogledajte Mitrovićev gol:

Domaćin je uspio samo da smanji prednost Al Hilala, ali je najbolji tim lige osvojio sva tri boda i nastavio put ka tituli. Nakon trijumfa u velikom derbiju protiv Al Nasra tim u kojem su dvojica srpskih fudbalera sada ima opipljivu prednost na tabeli - Ronaldovoj ekipi bježe čak deset bodova, uz meč više, pa je teško zamisliti da neće biti šampioni. U aktuelnom prvenstvu ostvarili su učinak od 14 pobjeda i dva remija.

Kako sada stvari stoje, pored šampionske titule ka kojoj ekipu Al Hilal vode srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, nekadašnji napadač Partizana boriće se za još jedno priznanje. Trenutno je na listi strijelaca u Saudijskoj Arabiji ispred njega samo Kristijano Ronaldo koji je postigao 15 golova. Mitrović je mrežu rivala tresao 14 puta, a ozbiljno im se približio kamerunski napadač N'Kudu, koji je u dresu Damaka na posljednja tri meča sedam puta savladao golmane protivničkih timova.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC