• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 FK Crvena zvezda Mančester siti uživo prenos livestream Liga šampiona
 FK Crvena zvezda Mančester siti uživo prenos livestream Liga šampiona

Zvezdo, gdje ti je ova hrabrost bila!? Dva gola šampionu Evrope, ali Gvardiola nosi sve sa Marakane!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je pružila dobar otpor Mančester sitiju, ali nije mogla ni do boda za oproštaj od Lige šampiona.

 FK Crvena zvezda Mančester siti uživo prenos livestream Liga šampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je bila rastrčana, angažovana i hrabra, kao malo kada ove jeseni, međutim ni to nije bilo dovoljno da se pobijedi Mančester siti. Prvak Evrope je na stadionu "Rajko Mitić" slavio 3:2 (1:0), ali na osnovu svega viđenog ove večeri, navijači domaćeg tima neće potpuno nezadovoljni otići kućama.

Majka Hamilton doveo je "građane" u vođstvo u 19. minutu kada je "pukla odbrana" po strani na kojoj je iz nepoznatog razloga bio Piter Olajinka, da bi Oskar Bob - nakon serije promašaja domaćeg tima - duplirao prednost u 62. minutu. Mladi igrač iz Norveške se sjajno snašao u kontri i pogodio je mrežu nemoćnog Omrija Glazera, dok su navijači Zvezde bili u čudu zbog promašaja koji su prethodnili, posebno zbog mladog Jovana Mijatovića koji je večeras mogao da bude heroj.

Ipak, upornost se isplatila, pa je presing i u kasnoj fazi utakmice donio prednost Crvenoj zvezdi. Nakon dobre saradnje Bukarija i Hvanga, reprezentativac Južne Koreje je postigao gol, a kada se čekalo izjednačenje - odmah gol na drugoj strani. Điga je bio neoprezan i srušio je Hamiltona, a potom je Filips sa "kreča" odveo Siti opet na "plus dva".

Mini-dramu režirao je Aleksandar Katai koji je u nadoknadi vremena postigao gol nakon kornera Hvanga, kada je najbolji strijelac Zvezde iz prošle sezone donio nadu da je moguće doći do boda, ali ipak nije bilo...

Tako je Crvena zvezda završila kampanju u Ligi šampiona sa jednim osvojenim bodom.



Standings provided by Sofascore

20:52

Tabela!

Ovako izgleda tabela grupe u kojoj je Crvena zvezda igrala ove sezone u Ligi šampiona.



Standings provided by Sofascore

20:40

KRAJ!

Crvena zvezda je izgubila na oproštaju od Lige šampiona od Mančester sitija 3:2. Golove za domaćina postigli su Hvang i Katai, ali mladi Hamilton i Bob, uz pogodak Filipsa sa "kreča", doneli su još tri boda "građanima" za potvrdu prvog mesta.

20:36

90+1' - GOL! KATAI! 3:2!

Maestralan skok Kataija pored Gomeza, sa pet metara je dao gol Mančester sitiju! Odličan je to bio korner Bukarija, imamo li dramu?!

20:35

90' - Počinje nadoknada!

Crvena zvezda i Mančester siti igraće još pet minuta.

20:32

87' - Šteta!

Mijatović u novoj šansi, ali je ponovo pogodio stativu... Lakše će mu biti kada sazna da je bio ofsajd!

20:29

85' - GOL! 3:1! FILIPS!

Filips pogađa sa bele tačke, Glazer nije pročitao njegovu nameru. Ake ulazi umesto Stounsa.

20:28

84' - Penal za Siti!

Điga je napravio penal nad Hamiltonom, vrlo naivno. Uhvatio je rukom mladog fudbalera Engleske...

20:23

80' - Još izmena!

Crvena zvezda je zamenila Kostu Nedeljkovića, ušao je Uroš Kabić na teren. Ulazi i Silva za Siti, a izašao je Nunješ.

20:20

76' - GOOOL! HVANG! 2:1!

Crvena zvezda je konačno uspela da pogodi protiv Mančester sitija, nakon toliko promašenih šansi, uspeo je presing na zadnju liniju. Bukari je majstorski odigrao za Hvanga, a reprezentativac Južne Koreje je drugu utakmicu zaredom postigao gol za crveno-bele!

Hvang
Izvor: YouTube/Arena sport

20:14

70' - Šansa!

Ijao... Nova šansa za Crvenu zvezdu, lepo su kombinovali Bukari i Mijatović, uspeo je da šutira mladi napadač Zvezde pored Gomeza, ali je pogodio samo stativu.

Izvor: MN PRESS

20:12

69' - Mijatović!

Oprobao je šut Jovan Mijatović sa preko 30 metara, pokušao je da iznenadi Ortegu kao onomad Pavkov Alisona, ali nije bio precizan.

20:09

65' - Ulazi i Rodić!

Milan Rodić ulazi u igru umesto Uroša Spajića, videćemo da li ovo znači da će Zvezda igrati sa četvoricom u poslednjoj liniji. Srđan Mijailović je u međuvremenu dobio žuti karton.

20:06

62' - GOL! BOB! 2:0!

Sve je sam uradio, Bob je dao gol posle dobrih nekoliko minuta Zvezde! Čim su se ispromašivali domaći igrači, Bob je otvorio kontru i sa desne strane nanizao nekoliko igrača crveno-belih, a onda "otvorio stopalo" za dupliranu prednost Sitija.

Oskar Bob
Izvor: YouTube/Arena sport

20:02

57' - Trostruka izmena!

Lagano svira faulove sada Agajev, u dva navrata. Prvo je Bukari izbio Stounsu uz faul, a onda je isto uradio Olajinka Filipsu. Iznervirao se Bahar kao retko kada do sada.

Za to vreme tri izmene: izlaze Kanga, Šerif i Olajinka, a ušli su Katai, Lučić i Mijatović.

Izvor: MN PRESS

19:56

50' - ŠANSE!

Neverovatno... Crvena zvezda je sada ozbiljno namučila Ortegu! Prvo je Šerif sa pet metara bio u idealnoj poziciji, ali Ortega je kao u rukometu refleksno odbranio, a zatim je šut sa 24-25 metara oprobao Kanga. I tu se sjajno snašao golman koji je danas najbolji igrač Sitija!

Na drugoj strani žuti karton za Filipsa zbog oštrog starta nad Kangom.

Crvena zvezda nanizala šanse protiv Mančester sitija
Izvor: YouTube/Arena sport

19:52

48' - Hamilton!

Opasan je mladi Englez, sada je po levoj strani napravio problem Zvezdi, ušao je u kazneni prostor i desnom nogom gađao dalji ugao, bacio se Glazer i samo ispratio pogledom...

19:50

46' - Nastavlja se meč!

Foden je ušao umesto Griliša, dok sa druge strane Bahar ništa nije menjao. Zagrevali su se Mijatović, Rodić...

19:40

Šta kaže statistika!

19:35

POLUVREME!

Crvena zvezda je na trenutke pružala solidan otpor i presingom je uspevala da poremeti igru Sitija, ali čim bi zakazala u tome - otvarala bi se kontra. U tranziciji, Siti je bio moćan i igrao je veoma eksplozivno, ali je na kraju postigao samo jedan gol preko Majke Hamiltona u 20. minutu. Njegova priča je neverovatna!

Izvor: Simon Bellis / PA Images / Profimedia, Sportimage

19:31

45' - Šansa!

Ponovo je pukla odbrana Zvezde... Jedan pas je otvorio kontru po vertikali, Nunješ je napao odbranu Zvezde, odigrao na desnu stranu za Hamiltona, a samo pukom srećom lopta nije stigla do Boba. Ogromni problemi u tranziciji!

Prvi žuti karton na meču dobija Uroš Spajić.

19:27

41' - Olajinka!

Olajinka dobio loptu na levoj strani, odlučio je da šutira posle dva dodira sa njom, ali Ortega je zaista perfektno postavljen. Pravo u njega je otišla lopta!

19:20

33' - Opasno!

Veliki promašaj Nunješa sa sedam-osam metara, gde nikoga nije bilo od njega, ali srećom i za njega, pa i za Zvezdu, dosuđena je ofsajd pozicija.

Izvor: MN PRESS

19:16

30' - Bukari!

Lepa kontra Zvezde, otvorili su Šerif i Hvang kontru za Bukarija po desnoj strani, ali iako je brzonogi fudbaler Zvezde prvi stigao do lopte, nije uspeo da na drugoj strani pronađe Olajinku. Ortega danas kao Ederson.

19:13

27' - JAO!

Najveća šansa za Zvezdu do sada, ali malo je sreće nedostajalo... Nedeljković je lepo varkom tela izbacio Griliša, sebi otvorio poziciju za šut levom nogom, ali nije bio precizan. Ide lopta preko gola!

Kosta Nedeljković
Izvor: YouTube/Arena sport

19:05

20' - 1:0 - GOL! HAMILTON! 1:0!

Pukla je odbrana Zvezde, Hamilton je probušio mrežu Glazera. Ostala je prazna leva strana... Neverovatno je kako je Zvezda po hiljaditi put ove sezone iz prvog šuta savladana, ali to i nije iznenađenje kada su sa druge strane igrači Sitija. Olajinka nije pratio igrača, omogućio je da Nunješ iz prve odigra za Hamiltona, a kako nije bilo ofsajda - pobegao je Dragoviću i snažno opalio po lopti za vođstvo "građana".

Hamilton pogodio mrežu Glazera.
Izvor: YouTube/Arena sport

19:01

15' - Bukari za sebe!

Brz napad Zvezde, Kanga je odigrao za Šerifa, pa je Hvang proigrao Olajinku na boku, a onda po običaju Bukari uzima loptu i solira. Ovoga puta to ništa nije donelo!

18:56

10' - Dobro ovo izgleda!

Solidnih deset minuta Crvene zvezde, vidi se da su igrači motivisani da ostave utisak protiv najboljeg tima na svetu, čak iako na terenu nisu njihovi najbolji igrači. Za sada vrlo direktan fudbal gledamo, uz mnogo trčanja, ali Zvezda i dalje teško dolazi do poslednje trećine terena.

Izvor: MN PRESS

18:51

4' - Dobar tempo!

Crvena zvezda je pokazala zube, napala Ortegu, ali su se tako lako izvukli igrači Mančester sitija i odmah otvorili kontru preko Mateuša Nunješa na desnoj strani, ali srećom po Glazera nije bilo šuta.

18:47

1' - Meč je počeo!

Crvena zvezda u prvom poluvremenu napada na gol ispod južne tribine.

Pogledajte

00:00
Koreografija navijača Zvezde protiv Sitija
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

18:43

Igrači izlaze!

Navijači su preko cele tribine napravili koreografiju.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

18:40

Gvardiola oduševljen!

Pogledajte kako ga je dočekala publika na "Marakani".

18:25

Evo kakva je atmosfera!

Pogledajte

00:21
Atmosfera pred meč Crvena zvezda - Mančester siti
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

18:02

Evo kakva je atmosfera!

Pogledajte

00:10
Liga šampiona, Zvezda - Siti, sat vremena pre početka
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

18:00

Bahar pred meč!

"Verujemo da će stadion biti pun i da će atmsofera biti dobra. Ne osećam da smo pod pritiskom, želimo da uživamo danas", rekao je Barak Bahar.

Izvor: MN PRESS

17:48

Englezi oduševljeni tunelom!

17:40

Ko je na klupi?

Šansu kod Crvene zvezde čekaju Vasiljević, Degenek, Stamenić, Katai, Kraso, Milunović, Kangva, Mijatović, Rodić, Lučić, Kabić i Mitrović. Sa druge strane Gvardiola je na klupi ostavio Karsona, Granta, Vokera, Dijaša, Akea, Rodrija, Alvareza, B. Silvu, Gvardiola, Fodena, Alejna i Susoa.

17:39

Kako će igrati Crvena zvezda?

Mnoge je iznenadilo što u prvih 11 nema Jovana Mijatovića, dok je još veća nepoznanica ko će igrati na mestu levog beka. Bahar je na teren poslao trojicu štopera, pretpostavka je da će Nedeljković igrati desnog ving-beka, dok se čini da bi po levoj strani najpre mogao Piter Olajinka koji je na tom mestu igrao već u jednom od prethodnih mečeva.

Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

17:36

SASTAVI!

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Spajić, Dragović, Điga - Nedeljković, Kanga, Hvang, Mijailović, Olajinka - Bukari, Endiaje.

MANČESTER SITI: Ortega - Luis, Stouns, Akanđi, Gomez - Filips, Hamilton, Nunješ, Kovačić, Bob - Griliš.

16:50

Lep gest Bahara!

"Uzbuđeni smo zbog sutrašnje utakmice jer igramo proitiv najboljeg tima na svetu. Imam važnog gosta sutra, jednog divnog momka koji je bio kidnapovan od strane Hamasa i bio je otet 52 dana. On se zove Ejtan Jahalomi. Dolazi na utakmicu sa sestrom i majkom, ali ne i sa ocem koji je i dalje kidnapovan. On je veliki navijač Mančester sitija, ali rekli smo da nećemo obraćati pažnju na to ko će pobediti", rekao je Bahar na konferenciji za medije.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

16:42

Šta kaže Gvardiola?

"Igramo protiv tima velike istorije, koji je osvojio Ligu šampiona. Imao je jake igrače, tu je Siniša Mihajlović! Srećni smo što smo ovde, da završimo ono što smo započeli u grupnoj fazi (...). Mi smo uspeli da pobedimo pet utakmica, ali smo za sutra spremni i pokušaćemo da ostvarimo i ono što smo prošle godine. Da pobedimo Zvezdu, koja je institucija i klub sa velikim prestižom. Pritisak je uvek prisutan kada si ovde", naglasio je Pep pred utakmicu.

Izvor: MN PRESS

16:40

Koga je Pep doveo?

  • Golmani - Stefan Ortega, Skot Karson, Tru Grant
  • Odbrana - Kajl Voker, Ruben Dijas, Džon Stouns, Nejtan Ake, Serhio Gomez, Joško Gvardiol, Manuel Akandži, Maks Alejn, Riko Luis
  • Vezni red - Kalvin Filips, Rodri, Mateuš Nunjez, Mahamadu Susoho, Mateo Kovačić, Džek Griliš, Bernardo Silva, Fil Foden
  • Napadači - Hulijan Alvarez, Oskar Bob, Mika Hamilton
Izvor: YouTube/Guardian Football

16:37

Ko će igrati za Zvezdu?

Očekuje se veliki broj promena u oba tima, a ovo je očekivani tim koji će Barak Bahar izvesti:

ZVEZDA: Glazer - Spajić, Dragović, Điga - Nedeljković, Kanga, Mijailović, Hvang, Lučić - Bukari, Mijatović.

16:33

Kako su prošli mladi?

Uoči utakmice seniorskih timova, videli smo okršaj i mladih timova Crvene zvezde i Mančester sitija, a malo je falilo da izabranici Nenada Milijaša dođu do pobede. Na kraju, 2:2 uz majstorski pogodak Šljivića!

Izvor: MN Press/Vladimir Marković

16:29

Dobro došli u MONDO live!

Crvena zvezda večeras od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" igra poslednji evropski meč ove sezone protiv Mančester sitija. Iako utakmica nema nikakav rezultatski značaj za srpskog i engleskog šampiona, očekuje se svakako spektakl u Beogradu pred punim stadionom.

Veruje se da će dva trenera na teren poslati mlade fudbalere i da ćemo videti sastave koje niko ne očekuje. Ostanite uz MONDO i pratite meč uživo, a naš reporter Dušan Ninković će vas sa lica mesta izveštavati o dešavanjima sa Marakane.

Izvor: MN PRESS

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Mančester siti 2:3 (0:1)
  • Golove za domaćina postigli su Hvang i Katai
  • Meč nije imao takmičarski značaj
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije