• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Marakana" se uhvatila za glavu zbog Zvezdinog napadača: Trebalo je drugačije, pretjerao sam

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani krilni fudbaler Vladimir Lučić bio samokritičan nakon meča protiv Mančester sitija.

 Vladimir Lucic izjava poslije Crvena zvezda Mancester siti Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija (3:2) na svom terenu, što im je bio peti neuspjeh u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja. Liga šampiona gotova je za crveno-bijele, mada se stiče utisak da su u finišu meča protiv "građana" mogli da poprave utisak i izvuku remi. Nije im to pošlo za rukom djelimično i zbog loše odluke Vladimira Lučića.

Krilni napadač Crvene zvezde dobio je u nastavku meča minute na terenu, da pokriva čitavu lijevu stranu i donio je malo dinamičnosti u igri Zvezde. Bili su opasni crveno-bijeli u tom periodu, postigli i dva gola, ali... U jednoj od najboljih situacija Lučić je morao ranije da se oslobodi lopte, prije nego što mu ona pobjegne van granica terena.

 "Pogledao sam snimak - pretjerao sam! Trebalo je iz prve da odigram povratnu i sada mi je žao zbog toga. Sljedeći put će valjda biti bolje", rekao je Vladimir Lučić nakon posljednjeg evropskog meča Crvene zvezde u ovoj sezoni. Pogledajte tu situaciju:

Do kraja jesenjeg dijela prvenstva Zvezdi su ostala gostovanja Spartaku u Subotici i Partizanu u Humskoj, a Lučić želi da njegov tim ide redom. To je i istakao, nakon što je prokomentarisao siti. "Jako teška utakmica za nas, Siti je najbolji tim na svijetu. Dobro smo se borili i pokazali karakter, mogli smo i da izjednačimo. Ovo je neopisivo iskustvo, ne može jače od ovoga, ali sada moramo da se koncentrišemo na ono što nas čeka u prvenstvu i kupu. Prvo idemo u Suboticu po tri boda", ispričao je medijima Vladimir Lučić, kapiten mlade reprezentacije Srbije.

Pogledajte

00:59
Lučić posle poraza od Sitija
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC