• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Zvezde sat vremena poslije derbija otišao iz Srbije: Objavio fotografiju sa aerodroma, navijači u čudu

U posljednje vrijeme Barak Bahar ga je potpuno otpisao iz tima, ali ovaj potez neće se naročito dopasti ni njegovom nasljedniku Vladanu Milojeviću.

 Kings Kangva sat vremena nakon derbija otišao iz Srbije Izvor: Profimedia/ IMAGO

Crvena zvezda je porazom u "vječitom" derbiju protiv Partizana (2:1) završila jesenji dio sezone, a samo sat vremena pošto je sudija Nenad Minaković odsvirao kraj - jedan fudbaler srpskog šampiona već je bio na aerodromu "Nikola Tesla". Kings Kangva se na Instagramu pohvalio da "na gejtu" čeka avionski let, ali nije poznato u kom pravcu.

Nije naravno ništa neuobičajeno da fudbaleri planiraju odmor odmah nakon posljednje utakmice u godini, ali jeste nevjerovatno da je Kangva na aerodromu čekao samo sat vremena po završetku derbija koji najvjerovatnije nije ni gledao uživo. Kangva nije bio u sastavu Crvene zvezde, čak nije bio ni na klupi za rezerve, a s obzirom na saobraćaj u Beogradu i činjenicu da je već čekao na "gejtu", čini se da je utakmicu protiv Partizana gledao na telefonu. Ako je uopšte gledao.

Izvor: instagram/printscreen/kangwa_17_kings

Iako je u posljednjih mesec dana "u milosti i nemilosti" Baraka Bahara, pošto je poslednji put na terenu bio još 11. novembra protiv Železničara iz Pančeva, postavlja se pitanje i šta će o njegovom potezu misliti novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Ako nešto ne voli, onda su to nedisciplina i nepoštovanje grba, a ne može da se kaže da potez Kingsa Kangve pokazuje da je i dalje "glavom" u crveno-bijelom.

Fudbaler iz Zambije je u Zvezdu stigao u ljeto 2022. godine iz ruskog Arsenala i ostavio je odličan utisak u prvoj sezoni sa učinkom od 12 golova i šest asistencija. Uoči priprema, Bahar je želio novog igrača u veznom redu, ali pošto ga nije dobio na vrijeme: odlučio se za tandem Stamenić - Hvang. To se ispostavilo kao pun pogodak, da bi se potom Bahar opet predomislio.

Dolaskom Hvanga, a potom i neočekivanim vraćanjem Kange u tim, Kangva je izgubio mjesto. Odigrao je ukupno 11 mečeva za Zvezdu ove sezone i zabilježio je tri asistencije, a u posljednje tri utakmice nije bio ni na klupi. To nije bilo zbog povrede, pošto je na Intagramu redovno kačio fotografije sa treninga, što će reći da je postojao neki problem sa Baharom zbog koga je potpuno ispao iz tima. A ovakvim potezima poput odlaska na aerodrom po završetku derbija, sigurno sebi ne pravi uslugu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC