• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijanski klubovi dolaze po Zvezdinog fudbalera! Menadžer potvrdio: "Pregovaramo, nadam se!"

Vezni fudbaler Crvene zvezde meta je italijanskih klubova koji bi mogli da ga odvedu već u januaru.

 Kings Kangva na meti klubova iz Serije A Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar ne vidi veznog fudbalera Kingsa Kangvu kao startera u crveno-bijelom timu ove sezone, a to bi moglo da se završi velikim transferom fudbalera iz Zambije! Kako tvrdi menadžer koji brine o karijeri centralnog veznog fudbalera, naredna destiancija Kangve mogao bi da bude neki od klubova u Seriji A.

Nir Karin je istakao kako su pregovori oko odlaska veznog fudbalera već počeli, što bi moglo da znači da će kasa kluba sa stadiona "Rajko Mitić" biti punija. Crvena zvezda, barem tako djeluje u ovom trenutku, neće praviti problem Kangvi da promijeni sredinu ukoliko prava ponuda stigne prvih dana 2024. godine.

"Zambija ima veliki broj talenata i nadam se da će sljedeći igrač iz Zambije u Italiji biti Kings Kangva iz Crvene zvezde. Već smo u pregovorima sa nekoliko italijanskih klubova", izjavio je za "Sport Italija" menadžer Nir Karin koji već dugo sarađuje sa fudbalerom Crvene zvezde. To bi moglo da znači da će rastanak Zambijca i Crvene zvezde biti već u januaru...

Afrički fudbaler je prije nekoliko mjeseci bio ozbiljna meta Notingem Foresta i Fiorentine, a u Beograd je stigla ponuda koju su poslali Rusi. Krila Sovjetov su željela da ga kupe, iako je on bio otvoreniji za prelazak u Zenit iz Sankt Peterburga, međutim - nijedan od tih transfera se nije dogodio, pa se Kings Kangva nije vratio u Rusiju.

Podsjećamo, prije Crvene zvezde centralni vezni fudbaler nastupao je za dva tima u Zambiji, a zatim za ruski Arsenal iz Tule odakle ga je poznavao Miodrag "Grof" Božović. U Crvenu zvezdu je stigao u ljeto 2022. godine, za milion i po evra, a od tada je odigrao 56 mečeva, uz 12 golova i devet asistencija za srpski klub. Reprezentativac Zambije bio je na 21 utakmici, uz pet golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC