• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda prodaje igrača dvostrukom šampionu Evrope?! Strašna ponuda stiže u Beograd - hoće odmah da ga vode!

Autor Dragan Šutvić

Dvostruki šampion Evrope zainteresovan za fudbalera Crvene zvezde, ali nije jedini.

 notingem želi kingsa kangvu  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je počela pripreme pod komandom izraelskog stručnjaka Baraka Bahara, koji ima ogroman igrački kadar. Novi šef struke je poveo ekipu na Zlatibor i tamo će praviti prve presjeke, a jedan od Zvezdinih stranaca mogao bi uskoro da napusti klub i preseli se u Premijer ligu - navodno, za Kingsa Kangvu zainteresovan je dvostruki šampion Evrope Notingem Forest!

Kako prenosi Gardijanov novinar Ed Arons koji je prije svega fokusiran na afrički fudbal, velikan engleskog fudbala već je kontaktirao Crvenu zvezdu. Po njegovim riječima, obeštećenje bi moglo da iznosi oko tri miliona evra, a reprezentativac Zambije bi se već tokom ljeta preselio u klub koji je prethodnu sezonu proveo u najjačoj fudbalskoj ligi na svijetu.

Isti izvor navodi da su za veznog fudbalera zainteresovani Seltik, Fiorentina, Lil i Monpelje, a to bi moglo da utiče i na cijenu igrača kojeg je nedavno Miodrag "Grof" Božović preporučio Zvezdi. Crveno-bijeli su tada Arsenalu iz Tule platili milion i po evra, a interesovanje klubova sa zapada Evrope moglo bi Zvezdi da donese zaradu.

Nema sumnje da bi to bila ozbiljna finansijska injekcija za srpski klub, posebno ako se ima u vidu da Kangva trenutno nije projektovan za mjesto startera. Vezni fudbaler iz Zambije je izgubio mjesto u timu kod Miloša Milojevića i uglavnom je priliku dobijao sa klupe za rezerve. U međuvremenu je Milojević otišao iz kluba, ali su u vezni red stigli Marko Stamenić koji je dogovoren još u januaru i Edmund Ado koji je u srijedu potpisao ugovor.

Takođe, Zvezda je seniorskom timu priključila mladog Jovana Šljivića koji igra na mjestu ofanzivnog veznog, pa ostaje nejasno za koliku bi minutažu Kings Kangva mogao da se izbori na početku nove sezone. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC