• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upao sa motornom testerom komšiji u kuću! Zbog onoga što je uradio, slavni golman duguje 420 hiljada evra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jens Leman imao je "pakleni plan" zbog svog komšije.

 Lens Leman mora da plati 420.000 evra komšiji Izvor: Revierfoto / imago sportfotodienst / Profimedia

Čuveni golman Jens Leman (54) uništio je prošle godine svom komšiji garažu - i to motornom testerom - i zbog toga ga je poslije bizarnog suđenja sačekala ozbiljna kazna. Komšija je pobijedio na suđenju u Starnbergu i dobiće 420 hiljada evra za oštećenje imovine, što je sigurno mnogo više nego što je garaža vrijedila.

Takođe, Leman je kažnjen i zbog nedoličnog ponašanja i pokušaja prevare, a nije mu pomoglo ni što je na suđenju tvrdio da se ničega ne sjeća. Na taj način, završeno je jedan od najčudnijih slučaja u Njemačkoj, pošto Lemanov komšija ni pod tačkom razno nije želio da se "dogovori" i spriječi golmana bruke. "Nema sumnje da su optužbe protiv bivšeg reprezentativca Njemačke istinite", rekao je glavni javni tužilac Štefan Krojcer.

Zašto je Jens Leman uopšte poludio na komšiju? Navodno, Lemanu je smetala garaža njegovog komšije jer mu je "zaklanjala pogled na jezero" iz kuće, tako da nakon pokušaja da ga uvjeri da je sam sruši - odlučio je da je sam isiječe. Osmislio je to pažljivo jer je isjekao strujni kabl i mislio da je tako onesposobio kameru, ali je ipak snimljen na djelu - jer su imale baterije.

Jens Leman crveni karton
Izvor: YouTube/ElangH

Leman je inače karijeru počeo još osamdesetih godina u dresu Šalkea, potom je kratko bio u Milanu (1998/89), potom se vratio u Njemačku u dresu Dortmunda, dok je možda i najslavnije dane proveo u Arsenalu od 2003. do 2008. godine kada je igrao finale Lige šampiona. Ipak, neće ga pamtiti po dobrom jer je protiv Barselone 2006. godine dobio crveni karton i ostavio svoj tim na cjedilu još u 18. minutu.

Igrao je potom i za Štutgart, dok je karijeru ipak završio u Arsenalu 2011. U dresu reprezentacije Njemačke odigrao je 61 utakmicu, što je više nego odlično ako znamo ko mu je bio konkurencija.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC