• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte nevjerovatne makazice Ibrahimovića na plaži

Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović i dalje u top formi.

 Zlatan Ibrahimović makazice na plaži Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovic/printscreen

Svojevremeno jedan od najboljih napadača na svijetu, bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović (42) prije nekoliko mjeseci odlučio je da stavi tačku na igračku karijeru. Ipak, lopta nije zauvijek nestala iz njegovog života - brzo se vratio u Milan da pomogne klubu čiji je dres posljednje nosio, a sada pokazuje da bi i na terenu mogao da pomogne.

Na svom Instagram profilu Zlatan je podijelio snimak sa plaže na kojem se vidi atraktivan potez po kakvim je bio karakterističan dok je profesionalno igrao fudbal. Ibrahimović je izveo makazice, a golman je tek vrhovima prstiju stigao da interveniše i skrene loptu sa putanje. Ovog puta nije bilo gola pa ne možemo reći koliko je precizan bio, ali je impresivno sve ono što je izveo i kasnije pokazao svojim pratiocima.

Mnogi obožavaoci Zlatana Ibrahimovića prisjetili su se kako je sjajni napadač fantastičnim potezom nalik na ovaj savladao Englesku u dresu švedskog nacionalnog tima, kada je Džo Hart bio daleko u polju. Engleski golman nije dobro intervenisao, pa je Zlatan udarcem sa 40 metara postigao pogodak u praznu mrežu.

Slične poteze od Ibrahimovića viđali smo i u klupskom fudbalu, a podsjetićemo vas da je tokom karijere igrao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ, Los Anđeles Galaksi i Milan, odakle je prije pola godine otišao u penziju. U karijeri je odigrao 866 mečeva za klubove i postigao čak 511 golova!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC