• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fočak napravio skandal u Milanu - sad je stvarno gotovo: "Odjavio" trenera, odbio da igra, hitno ga tjeraju iz kluba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rade Krunić u narednim danima prestaje da bude igrač Milana!

 Rade Krunić napušta Milan Izvor: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Šest utakmica zaredom nije bilo Radeta Krunića u sastavu Milana, a italijanski mediji prenose da na posljednjem meču protiv Sasuola momak iz Foče nije želio da uđe u igru! Navodno ga je rener Stefano Pioli pozvao da zaigra u 60. minutu, ali je umjesto njega na teren ušao Jasin Adli.

Navodno je razlog za to što je Krunić pao u drugi plan kod iskusnog italianskog šefa struke i već je dogovorio transfer u Fenerbahče gdje bi trebalo da zaigrao sa Dušanom Tadićem i kolegom iz reprezentacije Bosne i Hercegovine Edinom Džekom. 

"Adli je ušao u igru umjesto Krunića koji je trebalo da izađe na teren. Bosanac je Pioliju pokazao kako ima problema s leđima i da ne može da igra. Suvišno je podvlačiti činjenicu kako je Krunić mislima negdje drugdje. Fenerbahče ga prati već mjesecima", navodi dobro obaviješteni "Tutosport". 

Ove sezone je Krunić, koji je Pioliju bio džoker koji uglavnom ulazi sa klupe, ali igra na gotovo svim mečevima, nastupio na 14 mečeva. Navodno više neće njednom igrati za "rosonere" pošto je sve gotovo sa Fenerom. 

Karijeru je počeo u Sutjesci iz Foče, a poslije samo jedne sezone u Srbiji u dresu Donjeg Srema otišao je u Veronu. Odatle se vratio u Borac iz Čačka, a nakon četiri odlične godine u Empoliju kupio ga je Milan za 8.000.000 evra. Za "rosonere" je upisao više od 100 nastupa, a uzeo je i "skudeto" 2022. godine. Na reprezentativnom nivou se opredijelio za Bosnu i Hercegovinu i ima 32 nastupa i četiri gola za "zmajeve". 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC