• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Izvinjavamo se navijačima u Bosni i Hercegovini"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Debakl "zmajeva" u Luksemburgu komentarisao je i Rade Krunić.

 F50A3680.JPG Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Novi neuspjeh u kvalifikacijama za EURO 2024 reprezentacija BiH doživjela je u Luksemburgu. Veoma loš meč odigrali su "zmajevi", domaćin je slavio 4:1, te zadao još jednu glavobolju selektoru Savi Miloševiću.

Izuzetno skroman nastup bh. selekcije prokomentarisao je i Rade Krunić.

"Mi igrači smo isto očekivali više kao i svi ljudi u Bosni i Hercegovini. Moramo od nečega da krenemo i ovo je bila dobra prilika da dignemo samopouzdanje, a sigurno smo svi očekivali od ovih kvalifikacija mnogo više. Nažalost, tokom kvalifikacija smo igrali sve lošije i lošije. Ovo je sigurno jedna od lošijih partija u reprezentaciji u posljednje vrijeme. Loše je počela utakmica za nas. Primili smo iz prvog napada gol i sigurno odmah je došla nesigurnost. Nećemo odustati i nemamo šanse kroz kvalifikacije, ali nećemo odustati i nastojimo da napravimo nešto više", poručio je Krunić, a prenosi Sport1.

Ono važnije BiH očekuje na proljeće. Selektor Milošević svjestan je da je poraz od Luksemburga trenutna realnost "zmajeva", a pokušaće što bolje da uigra tim za baraž.

"Bitno je da reagujemo kako treba i kako dolikuje jednoj reprezentaciji. Nama ta utakmica mnogo znači, najviše sa psihološke strane da nam podigne samopouzdanje. Selektor je rekao da su ovo ekipe približnog kvaliteta sa onima kojima igramo u martu i nadam se da ćemo se pokazati bolje. Za večeras mogu se samo izviniti svim ljudima u Bosni i Hercegovini i koji prate nas i našu reprezentaciju", dodao je Krunić, koji je sinoć nosio kapitensku traku.

Posljednji meč u kvalifikacijama, koje odavno za BiH nemaju rezultatski značaj, "zmajevi" će igrati protiv Slovačke u Zenici u nedjelju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC