• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Italija slavi Vlahovića, samo ga trener riba!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Maks Alegri zapamtio je Dušanu Vlahoviću "slabih pola sata" protiv Frozinonea i to istakao u prvi plan nakon dva gola Sasuolu.

 Dušan Vlahović zabija golove Maks Alegri ga kritikuje Izvor: Profimedia/Insidefoto / ddp USA

Srpski napadač Dušan Vlahović odigrao je prethodne večeri najbolju utakmicu od kada je obukao dres Juventusa. Vlahović je postigao dva gola u pobjedi nad Sasuolom (3:0), a ne zna se koji je bio ljepši od kog. Prvo je ljevicom sa ivice kaznenog prostora pokazao kakav je majstor fudbala, da bi sa vrlo slične pozicije nešto kasnije pokazao da dobro gađa i iz slobodnog udarca, zbog čega su se njegovi saigrači čak hvatali za glavu.

Danas je Vlahović na naslovnim stranama svih sportskih listova u Italiji, pljušte pohvale na sve strane, ali njegov trener Maks Alegri ni ovoga puta nije želio da ga hvali. Navikli smo da ga kritikuje od kada je stigao u Torino, a tako je bilo i ovoga puta kada je trebalo da mu čestita.

"Vlahović se popravlja...", rekao je Alegri poslije utakmice vrlo hladnokrvnog lica: "Kada je prije neko veče ušao protiv Frozinonea, odigrao je jako loših pola sata, pošto je bio očajan da uradi sve na terenu", naglasio je trener "stare dame".

Ono što je trener Alegri zaboravio je da je Vlahović na tom meču postigao gol koji je donio tri boda Juventusu, pa se opet tako "uhvatio" samo za loše stvari: "To je bio znak da mu nedostaje zrelosti i morao sam da pričam sa njim. Ovoga puta je bio mnogo mirniji protiv Sasuola, nije se toliko svađao sa sudijom, ali mora tako da nastavi kako bi izbjegao takve greške i u budućnosti", ostao je do kraja oštar Alegri.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Podsjetimo, Dušan Vlahović je odlično krenuo u novu sezonu jer je postigao četiri gola u četiri nastupa, ali su krenule sitne povrede, problemi sa leđima i "ispadanje iz ritma". Dugo se tražio Vlahović, trpio je kritike, a onda je u posljednjih mjesec dana - opet na četiri nastupa - dao četiri gola i asistirao za još jedan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC