• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pele mu dao izjavu iz groba? Zbog Ronalda izmislio intervju sa legendom - sad ga svi ismijavaju!

Autor Nemanja Stanojčić

Jedan fan Kristijana Ronalda izmislio je izjavu pokojnog Pelea i sada ga svi zbog toga ismijavaju...

 Navijač Kristijana Ronalda izmislio izjavu Pelea Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo otišao je u Saudijsku Arabiju i potpisao za Al-Nasr 30. decembra 2022. godine. Dan ranije fudbalski svijet pogodila je tužna vijest o smrti legendarnog Pelea. U januaru 2024. godine jedan navijač portugalskog asa izmislio je izjavu čuvenog Brazilca i zbog toga ga ismijavaju na društvenim mrežama.

Na svojoj stranici "Al-Nazer" postavio je "izjavu" Pelea o Kristijanu. "Ljudi misle da je lako davati golove u Arabiji, ali to nije lako sa 38 godina. Ronaldo je uradio impresivnu stvar", napisao je on. Nije mnogo bilo potrebno da ta slika postane viralna na društvenim mrežama.

"Da li mu je dao izjavu iz groba", bio je jedan od komentara. "Ne mogu da vjerujem, izmišljaju Peleove izjave samo da bi učinili Ronalda i njegovu karijeru u Arabiji relevantnom", "Ovaj intervju pokreće pitanje života poslije smrti, to je samo pokazatelj njihovog zavještanja", "Navijači Ronalda našli su način da interjvuišu mrtve ljude, samo da bi dokazali da je bolji od Mesija", "Može li da kontaktira moju baku, ne mogu nikako da nađem njeno prstenje". Bili su ovo samo neki od mnogih komentara poslije "izjave"...

Čim je fotka postala hit, spomenuti fan Ronalda je brzo obrisao tu objavu na internetu, ali je već sada kasno da se vadi i pravda. Što se tiče fudbala u Arabiji, sve više igrača je nezadovoljno. Uprkos višemilionskim zaradama i velikim platama koje imaju, žele da napuste saudijski fudbal. Neki su već pobjegli, poput Džordana Hendersona, Karim Benzema je blizu da ode.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC