• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni Rivaldo o odlasku Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju: Ne razmišlja o novcu, jer mu nije ni potreban

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac Brazilac istakao je da su Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju odvele neke sasvim druge stvari.

 Rivaldo o Kristijanu Ronaldu Izvor: Alexandre Neto / Zuma Press / Profimedia

Kristijano Ronaldo prošle godine odlučio je da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, gdje je dobio unosan ugovor sa Al-Nasrom. Od njegovog dolaska krenula je prava ekspanzija saudijskog fudbala, koji je privukao mnoge druge fudbalske zvijezde, prije svega izdašnim ugovorima.

Ipak, ima i onih koji smatraju da nije sve u novcu. Jedan od njih je legendarni Rivaldo, koji smatra da je Ronaldo put Saudijske Arabije krenuo zbog potpuno drugih stvari.

"Igrač poput Kristijana ne razmišlja o novcu, jer mu nije potreban. Da sam ja na njegovom mjestu, donio bih istu odluku. Kristijanov ugovor je zaslužena nagrada i konačni vrhunac svega što je uradio u svijetu fudbala", smatra 51-godišnji Rivaldo.

Nekadašnja zvijezda Barselone i Milana i dugogodišnji reprezentativac Brazila ističe da se u njegovoj rodnoj zemlji s naročitom pažnjom prati karijera sjajnog Portugalca.

"Bilo bi posebno da imamo Kristijana ovdje u Brazilu, posebno zato što većina Brazilaca voli portugalskog igrača i sve što je postigao u fudbalu. Siguran sam da bi bio ogroman privlačni faktor u zemlji da je odlučio doći u Brazil. U svakom slučaju, mislim da je njegova odluka da se preseli u Saudijsku Arabiju bila ispravna, s obzirom na vrijednost ugovora, što na neki način predstavlja priznanje za njegovu nevjerovatnu karijeru."

Ronaldo i u 39. godini nemilosrdno trese protivničke mreže. Publika u Saudijskoj Arabiji može da uživa u tome što ima priliku da uživo gleda jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala.

"Biti plaćen na ovaj način sa 38 godina samo ističe njegov značaj u svijetu fudbala tokom svih ovih godina", zaključio je Rivaldo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC