• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i Ronaldo na sajtu za odrasle? Brazilka je linijski sudija, progovorila je i o njima - evo kome je dala crveni!

Autor Dragan Šutvić

Prelijepa Brazilka pričala je o tome kako bi se Ronaldo, Mesi, Kejn, Holand, Mbape snašli na sajtu za odrasle...

 Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo na OnlyFansu Izvor: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za nju mnogi vjerovatno nisu čuli, ali poslije ove priče upamtićete dobro ime Debora Peišoto! Ona pokušava da se probije u svijetu sporta, linijski je sudija i dobro poznaje fudbal. U isto vrijeme traži način za dodatnu zaradu, pa tako ima svoj profil na sajtu za odrasle "OnlyFans". Zahvaljujući svojim fotografijama, snimcima i objavama privukla je veliku pažnju.

Tako je portal "Džam Press" napravio intervju sa njom početkom marta prošle godine i njena priča postala je viralna. Tako je dobila pitanje i ko bi od poznatih fudbalera dobro prošao na spomenutom sajtu za odrasle, krenula je od Harija Kejna. "Kejn bi dobio crveni karton odmah, da se tako izrazim, bolje je za njega da ne pokušava, rekla bih da je previše tih i stidljiv, ne bi to uspjelo", počela je Debora.

Za razliku od engleskog napadača, uvjerena je da bi Erling Holand i Kilijan Mbape odlično prošao na "Only Fansu". "On bio bio veoma uspješan. Visok, jak, mlad, ljudi bi poludeli za njim, šta god da objavi. Mbape je taokđe mlad, jak, ima mnogo fanova, bio bi baš uspješan", dodaje ona. Poledajte i kako izgleda:

A Kristijano Ronaldo? "On je odavno se*s simbol, mišićavo tijelo, vidi se da radi, vježba, perfektan je, garantovan uspjeh."

Po njenom mišljenju Lionel Mesi se tamo ne bi snašao. "Njemu bih dala žuti karton. Djeluje veoma fino i povučeno. Ne znam da li bi bio uspješan, mada bi bilo vrijedno pokušaja", zaključila je Debora.

Što se tiče njene karijere, upisala je školu za sudije u fudbalskom savezu Brazila. Radi na tome da joj glavni posao postane linijski sudija, ali joj je želja da jednog dana bude i u ulozi glavnog sudije.

Pogledajte

00:21
Kristijano Ronaldo pokazao mišiće
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC