• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano Ronaldo ne samo da nije glasao za Lionela Mesija, već je zvao druga u pomoć!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kristijano Ronaldo nije želio da glasa jer je ljut na FIFA.

 Kristijano Ronaldo nije glasao za Mesija Izvor: YouTube/TNT Sports

Lionel Mesi proglašen je za najboljeg fudbalera svijeta u izboru FIFA, ispred Erlinga Holanda i Kilijana Mbapea. Interesantno je da su Mesi i Holand imali podjednak broj glasova, ali je Mesi na kraju dobio nagradu jer je više kapitena njemu dalo prvo mjesto u svom izboru, tako da je ovo još jedno od mnogobrojnih priznanja koje potvrđuju da je najbolji fudbaler svih vremena.

Interesantno je da Mesiju prvo mjesto nisu dodijelili ni predstavnici Srbije selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić, Edin Džeko mu je dao čistu peticu, a tadašnji selektor BiH Meho Kodro "nulu". Uvijek je zanimljivo vidjeti i kako je glasao njegov "arhineprijatelj" Kristijano Ronaldo? Vjerovali ili ne, ali Ronaldo nije ni glasao (!?), iako po pravilima glasove treba da pošalju kapiteni reprezentacija. Na kraju je stigao glas iz Portugala, nego je Ronaldo prebacio odgovornost na Pepea.

Razlog za to nećemo nikad zvanično saznati, ali čini se da je Ronaldu bilo neprijatno da glasa - ili ne glasa za Mesija - pošto je već godinama ljut što nije u izboru za najvažnije fudbalske nagrade. Vjerovatno je ovo bio njegov način da se revanšira, ali nije ni to mnogo pomoglo.

Mesi je na kraju trijumfovao iako ni Ronaldo, a ni Pepe na kraju nisu glasali za njega (Bernardo Silva, Holand i Osimen), pa je nagrada izazvala veliku kontroverzu jer je Argentinac trenutno daleko od vrhunskog fudbala dok nastupa u MLS.

Ipak, u pitanju je nagrada koja se odnosi na period od 19. decembra 2022. do 20. avgusta 2023. godine, ali je kasnije dodijeljena.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:21
Kristijano Ronaldo pokazao mišiće
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC